Hesabım
    Stellan Skarsgard ve Kyle Soller, ‘Rogue One’ın TV Versiyonunun Kadrosunda!

    Disney Plus, Rogue One'ın spin-off projesine iki yıldız isim ekledi..

    Variety

    Stellan Skarsgard ve Kyle Soller, Disney Plus'ın “Rogue One”da yer alan ve Diego Luna'nın canlandırdığı Cassian Andor karakterini temel alan spin-off dizisinin kadrosuna katıldı. Her iki oyuncu da rolleri için son görüşmelerde bulunuyor. “Rogue One”ın ortak yazarı Tony Gilroy, çoklu bölümleri yönetmenin yanı sıra dizi için pilot bölümü de yazacak ve dizinin showrunnerı Stephen Schiff'le birlikte çalışacak.

    Disney daha önce şovun 2021'de başlayacağını belirtmişti ancak, sektör genelinde yaşanan duraklama ve buna neden olan  Koronavirüs pandemisi büyük ihtimal prömiyer tarihinin ötelenmesine yol açacak. Aynı durum, hala netleşmeyen üretim başlangıç ​​tarihi için de geçerli. İsimsiz şov, İmparatorluğa karşı isyanın ilk günlerinde “Rogue One” olaylarından önce isyancı ajan Andor'a odaklanıyor. Gösteri planları geçen yıl ilk kez ortaya çıktığında “casuslu bir gerilim filmi” olarak tanımlanmıştı.

    Daha önce Diego Luna'nın Andor olarak geri döneceği açıklanmıştı. Luna dışında kadroda kesinleşen bir diğer isim  Andor’un droid yardımcısı K-2SO rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanan Alan Tudyk oldu. “The Mandalorian”ın büyük başarısının ardından Disney Plus, bu diziyle birlikte, “The Mandalorian”ın ikinci sezonunu ve Ewan McGregor'un yeniden Obi Wan-Kenobi olarak yer alacağı diziyi içeren diğer “Star Wars” serilerindeki gelişimini hızlandırdı. Variety, Joby Harold'ın “Obi Wan” serisinde senaryo görevlerini üstleneceğini duyurmuştu.

    Skarsgard, kendisine Emmy adaylığı kazandıran Chernobyl ve yılın en önemli filmlerinden olmaya aday “Dune” uyarlaması sonrası bu diziyle karşımıza çıkacak. Soller ise, yıllarca “101 Dalmation Street” ve “Poldark” gibi İngiliz TV şovlarında yer aldıktan sonra kariyerinin en büyük işlerinden biri olarak dizide yer alacak. Soller, yakın zamanda Benedict Cumberbatch'ın karşısında rol aldığı HBO filmi “Brexit”te karşımıza çıkmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top