Hesabım
    J.J. Abrams'tan ‘Overlook’ ve ‘Justice League Dark’ Dizileri Geliyor!

    Abrams, HBO Max için "Justice League" ve "The Shining" projeleri üretecek..

    HBO Max ve J.J. Abrams'ın Bad Robot Prodüksiyon Şirketi, Stephen King’in “The Shining”inden esinlenen bir şov da dahil olmak üzere, üç ayrı dizi için çalışmalara başladı. Yaklaşan dizilerin hepsi bir saatlik dramalar olacak ve mayıs ayında başlayacak olan WarnerMedia'nın sahip olduğu yayın hizmeti HBO Max için üretilen ilk Bad Robot yapımı televizyon projeleri olacak.

    “Overlook” adlı proje, adından da anlaşılacağı üzere, Stephen King’in “The Shining” eserinden ve perili Colorado bölgesinin misafirlerinden esinlenen ve ikonik karakterlerden oluşan bir korku-gerilim serisi olacak. Şov, King’in korku şaheseri ve Stanley Kubrick’in 1980 yapımı uyarlamasıda mekan olarak hizmet veren Overlook Hotel'in anlatılmamış, dehşet verici hikayelerini keşfedecek. Proje, daha önce Hulu’nun “Castle Rock”ında da işbirliği yapan Bad Robot, King ve Warner Bros Television arasındaki yeni işbirliği anlamına geliyor.

    Bad Robot ayrıca, Abrams ve LaToya Morgan (“The Walking Dead”, “Shameless”) tarafından ortaklaşa yazılacak ve cesur bir hayatın üzerinde yoğunlaşacak olan “Duster” adlı dizi üzerinde de çalışıyor. HBO Max'e göre dizi, çılgınca, aptalca ve tehlikeli derecede korkunç suçlar işleyen bir örgüt için çalışan bir kaçış sürücüsüne odaklanacak.

    HBO Max'in açıkladığı üçüncü proje olan “Justice League Dark”, DC Comics karakterlerine dayanan büyük bir yapım olarak nitelendirdi ancak, ek ayrıntılar henüz açıklanmadı. Süper kahraman ekibinde John Constantine, Swamp Thing ve Deadman gibi kahramanlar bulunmasına rağmen, dizide hangi karakterlerin görünebileceği bilinmiyor. Bir Deadman filmi üzerinde daha önce Guillermo del Toro da çalışıyordu ama proje şimdilik rafa kalkmış gözüküyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top