Hesabım
    Emmy Rossum'un Başrolde Olduğu "Angelyne"den Fragman!

    Yeni streaming platformu Peacock, ilk içeriklerini duyurmaya başladı..

    Özel bir Hollywood tarihçisi değilseniz, muhtemelen "Angelyne" olarak bilinen kadına aşina değilsiniz. Ancak Peacock akış hizmetine gelen yeni bir dizi sayesinde, insanlar billboard yıldızının çılgın hayatına tanık olacak. Bu hikayedeki billboard, popülerlik listeleri yayınlayan müzik dergisini değil, şehirde dolaşırken gördüğünüz gerçek reklam panoları anlamına geliyor. Fragmanda açıkça görüldüğü gibi, yeni “Angelyne” dizisi, ünlü olmak için çaresiz olan Los Angeleslı bir kadının hikayesini takip ediyor. Ve herhangi bir tanınmış yeteneği ya da ünlü olma nedeni olmadan, Los Angeles'taki panolara reklam için ödeme yapıyor. Neyi destekliyor? Elbette, sadece kendisini!

    Dizinin başrolünde, Angelyne rolünde Emmy Rossum'u görüyoruz ama bir hayli tanınmaz halde. Eğlenceli bir tavır, iddialı kıyafetler ve büyük saçlar... “Shameless” serisindeki uzun soluklu ve unutulmaz çalışmasıyla bilinen Altın Küre adayı aktris olduğunu bu uyarımız olmasaydı muhtemelen anlamazdınız. Rossum'a başrolde eşlik edecek isimse son yıllarda kendisini bir TV yıldızı olarak ön planda tutan Martin Freeman olacak. “Fargo” ve son zamanlarda öne çıkan FX serisi “Breeders” rolleriyle ününü ikiye katlayan oyuncu dışında kadroda Alex Karpovsky, Jefferson Hall, Charlie Rowe, Lukas GageMichael Angarano ve Molly Ephraim de bulunuyor.

    “Angelyne”nin tüm bölümleri Lucy Tcherniak tarafından yönettildi ve showrunner Allison Miller tarafından sergileniyor. Miller, daha çok “Strange Angel” ve “Spartacus” dizisindeki çalışmalarıyla tanınıyor. Tcherniak, “Chambers”, “Wanderlust” ve “The End of the F***ing World” bölümlerini yönetti. Dizide "Mr. Robot”un yaratıcısı Sam Esmail baş yapımcı olarak görev yapıyor.

    Dizinin yayınlanacağı yeni platform Peacock, şu anda giriş lansmanının ortasında ve ilk duyuruları yapıyor. Tam yayın lansmanının temmuz ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Dizilerin yayın tarihleri de net olarak bu lansmanda açıklanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top