Hesabım
    Dwayne Johnson, Issa Rae ve Dany Garcia'dan Güreş Dizisi Geliyor

    Spor draması, HBO için üretilecek..

    Garcia/Johnson: Hiram Garcia; Rae: Rex Shutterstock

    Dwayne Johnson, Issa Rae ve Dany Garcia, HBO'da bir spor draması oluşturulmak için bir araya geliyor. Yarım saatlik bölümlerden oluşacak olan drama, güreş temalı bir hikaye anlatacak. Proje şu anda “TRE CNT” adıyla anılıyor ve yazar Mohamad El Masri'den geliyor.

    Dizi, genç bir rıhtım işçisi olan ve zorlu hayat mücadelesi içinde bulunan güreşçi Cassius Jones'a odaklanıyor. Başlangıç ​​parası için miras hayat sigortasını kullanan ve büyükbabasından da yardım alan Jones, hip-hop merkezli bir güreş imparatorluğu kurmak için varını yoğunu ortaya koyuyor. Bu konuda,  Houston'ın arka sokakları, işçi sınıfı ailesi, komşuları ve arkadaşların da destek alıyor.

    El Masri, senaryoya ek olarak projede baş yapımcı olarak görev alacak. Judah Miller, yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Johnson ve Garcia, Hiram Garcia ile birlikte Seven Bucks Productions bayrağı altında prodüksiyon yapacaklar. Dwayne Johnson’ın katılımı, daha önce WWE'de "The Rock" olarak güreştiği için projeye bir otantiklik katacak ve ciddi sayıda izleyici çekecek. Dizi, ayrıca Rae, Garcia ve Johnson’ın HBO ile ilişkilerini de derinleştiriyor. Rae, şu anda, üst düzey eleştirmenlerce beğenilen HBO dizisi “Insecure”ün yapımcısı ve ortak yapımcısı. Gösterinin dördüncü sezonu 12 Nisan'da başladı.

    Johnson ve Garcia ise Johnson'ın da oynadığı “Ballers” dizisini üretti. Bu gösterinin beşinci ve son sezonu HBO'da Ekim 2019'da sona erdi. Seven Bucks, en son Johnson’ın “Jumanji: The Next Level” ve “Fast and Furious Present: Hobbs & Shaw” filmlerinin yanı sıra Johnson’un diğer gösterime giren filmlerinin çoğunu da yaptı. Şirket ayrıca “The Titan Games”, “Finding Justice" ve  "Rock the Troops" filmlerine de imza attı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top