Hesabım
    Disney Plus, The Mandalorian'ın 3. Sezonu İçin Şimdiden Çalışmalara Başladı

    Hayranlara, ikinci sezonu beklerken 3. sezon müjdesi!

    Variety’nin haberine göre, “The Mandalorian”ın ikinci sezon prömiyer tarihi hala çok uzak gibi gelirken, Disney Plus serinin üçüncü sezonuna başladı bile. Prodüksiyona yakın kaynaklar, yaratıcı Jon Favreau'nun bir süredir “3. sezonu yazdığını” ve Lucasfilm başkan yardımcısı ve yaratıcı yönetmen Doug Chiang tarafından yönetilen sanat bölümünün 3. sezon çalışmalarına başladığını duyurdu.

    Gelen bilgiye göre, üçüncü sezon prodüksiyonu yeni başladı ve üretim tasarım departmanı 20 Nisan'da bu sezon için ilk adımlarını attı. Ekip, sezon 2 konusunda çok şanslıydı. Çünkü, mart ayında, Koronavirüs sığınağı gerçekleşmeden hemen önce üretimi tamamlamayı başardılar ve takvimde sarkma yaşanmadı. İlk sezon, Mando ve Baby Yoda'nın gezegeni aramak için uçmasıyla sona erdi. İkinci sezonun senaryosu hakkında çok az şey biliniyor ama kötü niyetli Moff Gideon (Sezon sonunda tanıtılan Giancarlo Esposito), son bölümlerde yaşananlarla hayranların gelecekteki bölümlerde daha çok darksaber kullanan olacağını düşünmesini sağladı. Espostio, ikinci sezonda birkaç sahnesi olduğunu da itiraf etti.

    Son haberlere göre, Rosario Dawson, yeni sezonda Ahsoka Tano olarak yer alacak. Anakin Skywalker'ın çırağı ve popüler animasyon şovu Star Wars: The Clone Wars'un ana karakterlerinden biri olarak konuk oyuncu olarak katılacağı bildirildi. Ancak Dawson, bir hafta önce Variety ile yaptığı röportaj sırasında konuyla ilgili fazla açık vermedi ve “Bu henüz onaylanmadı, ancak bu olduğunda çok mutlu olacağım. Bunun bir noktada onaylanması için çok heyecanlıyım." dedi. 

    “The Mandalorian”, Disney Plus'ta lanse edilen ilk “Star Wars” evreni serisiydi ve şüphesiz platformun 8 Nisan itibariyle dünya çapında 50 milyon abone kazanma başarısında önemli bir rol oynadı. Mouse House aracılığıyla Star Wars evreninden iki dizi daha geliyor: Ewan McGregor'un ikonik rolü tekrar canlandıracağı bir Obi-Wan Kenobi serisi ve son zamanlarda Stellan Skarsgard ve Kyle Soller'i ekleyen Diego Luna'nın oynadığı bir Cassian Andor serisi. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top