Hesabım
    "Zombi Ekspresi"nin Yönetmeni, Netflix'e Korku Dizisi Çekecek!

    Train To Busan'ın yönetmeninden yeni dizi projesi!

    Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan korku türündeki Kore filmi Train To Busan'in yönetmeni Yeon Sang-Ho, Netflix ile birlikte yeni bir dizi projesi üzerinde çalışıyor. Yönetmen, coronavirüs salgını sakinleştiği zaman Netflix için bir korku dizisi çekmeye başlayacak. Dizi, Hellbound adını taşıyacak.

    Son olarak Train To Busan dünyasının içerisinde yer alan Peninsula filmini hayata geçiren Yeon Sang-Ho'nun yeni bir projeye imza atacağı resmi olarak açıklandı. Netflix, yönetmenin yeteneğini bir dizi için kullanmayı amaçlıyor. Yeon Sang-Ho, Choi Gyu-seok'un Hell'ini küçük ekrana uyarlamış olacak. Yeon aynı zamanda senaryo üzerinde Choi ile birlikte çalışıyor. Dizinin konusu ise şöyle olacak: Çıkan sosyal kaosta bir hayatta kalma mücadelesini anlatan Hellbound'da dünyada bir grup doğaüstü varlıklar görülmeye başlar. Bu varlıklar insanları cehenneme gitmeye mahkum eder. Dini bir grup ise bunun ilahi adalet olduğunu savunmaya başlar.

    Netflix'in yeni dizisi Hell uyarlaması için henüz bir tarih belirtilmedi. Hem coronavirüs salgınının olması, hem de tüm yapımların salgın sonrası döneme sıkıştırılmaya başlanması tarih verilmesini engelliyor gibi görünüyor. Yeon Sang-Ho, Peninsula filmini Cannes Film Festivali'nde gösterime sunmayı amaçlıyordu. Ancak festival süresiz bir şekilde salgın nedeniyle ertelemeye maruz kaldı. Şimdilik elimizde sadece bir vizyon tarihi bulunuyor. Film, Train To Busan'ın dünyasına giderek zombi istilası altında bulunan Güney Kore'den kaçış yolunu bulma görevi olan eski bir askerin yaşadıkları anlatacak. Vizyon tarihi ise 12 Ağustos 2020 olarak seçildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top