Hesabım
    Brad Pitt, Saturday Night Live'de Antony Fauci'yi Canlandırdı

    Brad Pitt'ten SNL performansı!

    Oscar ödüllü yıldız oyuncu Brad Pitt, Saturday Night Live programı için özel bir performans sergiledi. Doktor Anthony Fauci'yi canlandıran Pitt, Amerika Başkanı Donald Trump'ın coronavirüs salgını hakkında söylediği şeyleri anlaşılır bir biçimde tercüme etmeye çalıştı...

    Dünyanın dört bir yanına yayılan coronavirüs salgınının tedbir alınmaması ve erken davranılmaması nedeniyle çok hızlı bir şekilde etkilediği ve onbinlerce insanın hayatını kaybettiği Amerika'da hükümet eleştirisi yapılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Saturday Night Live'in konuklarından biri Brad Pitt oldu. Pitt, ev karantinasında bir performans sergiledi. Performansında, doktor Anthony Fauci'yi canlandırdı. Skeçte Pitt, Donald Trump'ın anlaşılmayacak derecede anlamsız olan coronavirüs açıklamalarını tercüme etmeye çalıştı.

    Brad Pitt'in tercüme etmeye çalıştığı Donald Trump konuşmaları arasında, Trump'ın virüs testlerini "güzel" olarak tasvir etmesinden, virüsü tanımlamasına, hatta virüsün anlamını bilmiyor olduklarını söylemesine kadar birçok konuşma yer alıyor. Saturday Night Live, her hafta ilginç performansları programa dahil ediyor. Coronavirüsü yenen Tom Hanks son olarak performansıyla olay yaratmıştı. Şimdi ise Once Upon A Time In Hollywood ile Oscar kazanan Brad Pitt, gündeme damgasını vurdu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top