Hesabım
    The Mandalorian'ın İkinci Sezonunun Bölüm İsimleri Sızdırıldı mı?

    İkinci sezonun sızdırılan bölüm isimleri gerçek mi?

    Merakla beklenen The Mandalorian'ın ikinci sezonundan bölüm başlıklarının sızdırıldığı iddia edildi.  Star Wars hayranları diziyi ekim ayında izlemek için sabırsızlıkla bekliyor. Disney ve Lucasfilm'den henüz bir gecikme olup olmayacağı hakkında açıklama gelmedi. Hatta stüdyo, ilk sezonun yapımıyla ilgili belgesel olan Disney Gallery: The Mandalorian'ın fragmanını yayına aldı bile. The Mandalorian'ın yeni sezonunun da ilk sezon gibi sekiz bölümden oluşacağı bildiriliyor. Bilgi sızdırma konusunda iyi olan ekibin, bölüm isimleri sızdırması çoğu hayrana pek inandırıcı gelmedi ama isimlere yine bir göz atmak isteyebilirsiniz: 

    Bölüm 1: The Search

    Bölüm 2: The Confrontation

    Bölüm 3: The Bounty

    Bölüm 4: The Republic

    Bölüm 5: The Loyalist

    Bölüm 6: The Sorcerer

    Bölüm 7: The Return

    Bölüm 8: The Empire

    The Mandalorian'a ait olduğu söylenen bu başlıklar henüz Lucasfilm ya da Disney'deki herhangi biri tarafından resmi olarak onaylanmadı. Henüz teyit edilmemiş olsa da, Star Wars hayranları belgelerin teori yaratmak için uygun olduğunu düşünüyorlar. Sezon 2, Din Djarin ve Çocuk, yani Bebek Yoda'nın gizemli yolculuğuna devam edecek. Moff Gideon hiç kuşkusuz Darksaber ile "ödül" almak için onları avlayacak.

    The Mandalorian'ın yeni sezonu ekim ayında prömiyer yapacak. Tabii bahsettiğimiz üzere henüz bir resmi açıklama yok. Koronavirüs pandemisi nedeniyle bir gecikme olma ihtimali her proje için var. Söylentilere göre The Mandalorian'ın sadece post prodüksiyon aşaması kaldı ama takvimsel anlamda da kanallar ve şirketler yapımların yerini değiştirebiliyor. Bunu yaz aylarına girerken öğrenmemiz yüksek bir olasılık. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top