Hesabım
    Star Wars Yıldızı Daisy Ridley 'The Ice Beneath Her' Adlı Gerilimde Yer Alacak

    Ridley, Star Wars serisi sonrası projesini buldu

    Disney / LucasFilm

    The Hollywood Reporter, Star Wars yıldızı Daisy Ridley'in, The Ice Beneath Her adlı suç geriliminde başrol almak için görüşmelerde bulunduğunu söyledi. STX'in finanse edeceği film projesi, İsveçli yazar Camilla Grebe'in 2015 yılında yazdığı aynı adlı romana dayanıyor. Hikaye, gizemli bir cinayet üzerinden ilerliyor ve hızla çözülmesi gereken bir suç olayına dönüşüyor. 

    Kolektif korku film yapımcılığı grubu Radio Silence'in üç üyesi, Matt Bettinelli-OlpinTyler Gillett ve Chad Villella, Andrew Lazar'la (American Sniper) birlikte projeyi yönetecek ve üretecekler. Bettinelli-Olpin ve Gillett, daha önce Ready or Not'ı yönetmişti. New Line Cinema, İsveç romanını uyarlamak için daha önce anlaşmıştı, STX ise dünya çapında dağıtım haklarını satın aldı.

    2015 yılında Star Wars: Force Awakens'la sağlam bir çıkış yakalayan yıldız oyuncu Ridley, Fox'un Murder on the Orient Express uyarlamasında ve Disney'in diğer Star Wars filmleri, The Last Jedi ile Rise of the Skywalker'da da yer aldı. Ready or Not adlı korku-komedi, dünya çapındaki gişede 6 milyon dolarlık bütçeyle 57 milyon dolar hasılat elde etti. Popüler korku antolojisi V / H / S ve Southbound için de segmentler yapan kolektif, Good Boys'un Revenant'la tanışması olarak lanse edilen başlıksız bir korku komedi filmi de geliştiriyor.

    STX, son dönem Bad Moms, I Feel PrettyHustlers ve The Gentlemen gibi filmlerin yapımında yer aldı. Şirket geçen hafta Hindistan'da Bollywood filmleri çeken Eros International'la bir hisse senedi birleşmesi yaptı ve bu anlaşma neticesinde 40 tane film yapmak üzere imzayı attı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top