Hesabım
    Yılmaz Erdoğan'dan Karantina Dizisi Geliyor!

    Karantina günlerini anlatan "Babam ile Sosyal Mesafe"nin ilk bölüm senaryosu hazır.

    Ülkenin en üretken isimlerinden olan Yılmaz Erdoğan, tiyatro, sinema, stand-up, şiir derken şimdi de TV'ye dönüş yapıyor ve bir komedi disiziyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölüm senaryosunu bitiridiği dizi yakında BKM tarafından üretilecek ve zorunlu olarak evde kaldığımız günlerde yaşadıklarımızı ekrana yansıtacak.

    Yılmaz Erdoğan, hikayede baba karakterini canlandıracak. 'Babam ile Sosyal Mesafe' adı verilen dizi bir baba ve oğlunun mecburi olarak bir arada oldukları karantina günlerinde yaşadıklarını anlatacak. Erdoğan, karantina günlerini Köyceğiz'de geçiriyor ve bu günlerde hem var olan projeleriyle meşgul olurken, hem de bahsi geçen yeni projenin senaryosunu yazıyor.  

    Karantina günlerinde birçoğumuz evde istemeden çok vakit geçiriyoruz. Kimimiz ise bu durumdan son derece memnun. Elbette kalabalık aile ortamında karantina günlerini yaşamak zorunda olanlarımız ya da tam tersi yalnız başına geçirenlerimiz de mevcut. Yılmaz Erdoğan, bunu bir fikre dönüştürdü ve ilk bölümün senaryosunu hazırladı.

    Senaryoya göre, eşiyle tartışan 50'li yaşlarındaki bir adam, ayrı yaşayan ve arasının hiç iyi olmadığı oğlunun evine gider. Onunla mecburiyetten bir araya gelmişken, salgın tehlikesi nedeniyle tedbirler artırılır ve sokağa çıkma yasağı ilan edilir. Beklenmedik durum karşısında arası kötü olan baba ve oğlu birlikte yaşamaya başlar. Bu zorunlu karantina onları belki de yeniden birbirlerine yakınlaştıracaktır. 

    Erdoğan'ın baba rolünü oynaması kesin gibi gözüküyor. Oğlunu oynayacak isim henüz belli değil. Evde çekimler yapılacağı için çok zaman geçmeden bu kararın netleşip, BKM tarafından çekimlerin başlatılması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top