Hesabım
    “Game of Thrones” Aktörü Hafthor Bjornsson, Deadlift Dünya Rekoru Kırdı

    "The Mountain"dan dünya rekoru geldi

    Game of Thrones'un en korkutucu karakterlerinden olan The Mountain, gerçek hayatta lakabının hakkını verdi ve bir dünya rekoru kırdı. Daha çok The Mountain olarak bilinen Gregor Clegane'i “Game of Thrones'ta canlandıran aktör Hafthor Bjornsson, artık dünya çapında bir deadlift rekoruna sahip.

    Cumartesi günü İzlanda'daki Thor’s Power Gym'de, Bjornsson 501 kilo kaldırdı ve bunu canlı yayınla paylaştı. Önceki rekor, diğer güçlü adam Eddie Hall tarafından 2016 yılında 500 kilo kaldırarak gerçekleşmişti. Bjornsson, daha sonra Instagram postu olarak da deadlift rekorunun bir videosunu yayınladı ve ağırlığı düşürüp bitirdikten sonra bir kükremeyle tüm hırsını gözler önüne serdi.

    Aktör daha önce, 2018 Dünyanın En Güçlü Adamı yarışmasını kazanmıştı ve 2012'den bu yana her yıl ilk üçe girmeyi başardı. The Mountain, iki oyuncu Conan Stevens ve Ian Whyte tarafından “Game of Thrones”un ilk sezonlarında canlandırıldı. Bjornsson, 4. sezonda finale kadar rol aldı ve yüzü görünen ilk The Mountain olarak diziyi tamamladı.

    Instagram'da düşüncelerini de paylaşan Bjornsson, “Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ne muhteşem bir gün. Yaptığım şeyi hayatımın geri kalanında hep hatırlayacağım. Bunun için geleceğimi söylemiştim ve aklıma bir şey koyduğumda bunu yapmak için uğraşırım. Aileme, arkadaşlarıma, koçlara, taraftarlara, sponsorlara ve benden nefret edenlere teşekkür ederim. Bunun olmasında hepsinin payı var." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top