Hesabım
    Julia Garner, "Ozark" ve Canlandırdığı Karakter Hakkında Konuştu

    Garner, Ozark'ın geleceği hakkında tüyolar verdi

    Julia Garner, şu anda şimdiye kadarki en büyük izleyicisinin tadını çıkarıyor. Hali hazırda Ozark'ın üçüncü sezonu izleyici çekmeye devam ediyor ve ev sinemasına gelen son #MeToo filmi The Assistant da konuşulmaya başladı. IndieWire, yakın zamanda aktrisle bu performanslarını da içeren bir Instagram canlı sohbeti gerçekleştirdi ve Ozark'ın geleceği hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. 

    "Ozark" dizisinde sorunlu bir karakter olan Ruth Langmore'un dönüşümünü başarıyla canlandıran ve bir Emmy kazanan aktris, güçlü performanslarının anahtarının “her karakteri ayrı bir kişi gibi görmek" olduğunu söyledi. "İnsanların karakterler üzerinde sahip oldukları detaylar hepsinde farklıdır ve çok önemlidir" diyerek sözlerine devam etti. “Ozark”ın üçüncü sezonu için Garner, Ruth'un kara para aklama planlarını derinleştirmedeki rolünün arttığını ve Wendy'le beklenmedik bir romantizm geliştiğini, bu sebeple de üçüncü sezonda Ruth'un daha hassas, savunmasız ve nazik bir yanının ortaya çıktığını dile getirdi. Bunun aşkla alakalı olduğunu belirten başarılı oyuncu; “Her zaman o duvarı var ve Ben karakteriyle o duvarı yıktı, aslında sevilmesi gerekiyordu çünkü, hayatındaki herkesi kaybetti.” dedi.

    Garner'a resmi olarak açıklanmamış olsa bile kaçınılmaz olan “Ozark”ın dördüncü sezonu için ne beklenmesi gerektiği sorulduğunda ise olay örgüsünü vermek istemedi ama Ruth'un bir sonraki bölümde nereye gittiğine ilişkin bir ipucu verdi ve “Ruth'un her zaman haklı olduğu gibi gerçekten iyi bir sezgisi, bir öngörü yeteneği var. Marty bunu devraldı ve onu dinlemeyi bıraktılar. Bu gerçekten hataydı. Garner'ın Byrde'larla gitmesi ve Byrde'lar için tüm bu şeyleri yapması işini bitirdi. Sezon 4'te, Byrde'lar gelmeden önce sahip olduğu bağımsızlığı geri istiyor. Onlar olmadan daha bağımsız ve daha güçlü olduğunu fark etti. Aileyle daha güçlü olacağını düşündü ama gerçekte durum böyle değildi. Bunu fark ediyor ve büyük ihtimalle dördüncü sezon böyle olacak." dedi.  

    Garner’ın “Ozark” performansı ona geçen yıl Primetime Emmy ödülü kazandırdı ve hoş bir şekilde hazırlıksız yakalandı. "Üçüncü sezonu çekerken, Emmy'ler oluyordu. Emmy gecesi, Atlanta'ya uçmak zorunda olduğumun önceki günüydü” dedi. Emmy'lerin ertesi günü Garner, belki de şovdaki en büyük sahnesini bu heyecanla çekmek zorunda kaldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top