Hesabım
    Digitürk'te Mayıs Ayında Neler Var?

    Mayıs ayında Digitürk'te önemli yapımlar sizi bekliyor

    Türkiye'nin en önemli platformlarından Digitürk, evde daha çok zaman geçirilen bu günlerde, abonelerinin zamanlarını dolu geçirmelerine kakı sağlamak için önemli yapımları yayınlamaya devam ediyor. Mayıs ayında da birçok önemli dizi, film ve program Digitürk'te yer alacak ve izleyicilerin hizmetine sunulacak. Yüzlerce içerik içinden daha yeni ve daha önemli olanlara bir bakalım. İşte mayıs ayında Digitürk'teki baı önemli içerikler.

    Oscar adayı başarılı aktör Mark Ruffalo’nun biri paranoyak şizofreni olan iki ikiz kardeşi birden canlandırdığı I Know This Much Is True, 12 Mayıs’tan itibaren, her salı ABD’den 48 saat sonra yayında olacak. Derek Cianfrance’nin yazıp yönettiği dizi, kiz kardeşlerin yaşamları, zihinsel hastalıklar ve kişisel trajedilerden iyileşmeye doğru giden hayatına odaklanacak.

    Bruce Feiler‘ın “The Council of Dads” adlı romanına dayanan dizi, kanser olan 4 çocuklu Scott'ın, öldükten sonra çocuklarına bakması için oluşturduğu babalar konseyinin hikayesine odaklanıyor. Sarah Wayne Callies, Blue Chapman, Clive Standen, J. August Richards, Michele Weaver, Thalia Tran, Steven Silver, Michael O’NeillTom Everett Scott ve Emjay Anthony gibi isimlerin rol aldığı Council of Dads, 15 Mayıs’tan itibaren her cuma yayınlanacak.

    Waterloo Kuşatması yaklaşırken Richmond Düşesi, Wellington Dükü onuruna bir parti düzenler. Konuklar arasında James ve Anne Trenchard da vardır. Çiftin genç kızları Sophia, partide ülkenin en zengin ailelerinden birisinin varisi Edmund Bellasis'in dikkatini çeker. Partide yaşananlar, 25 yıl sonra dahi Belgravia'ya yerleşen iki aile arasında hala bir sorundur. 

    Marvel Sinematik Evreni’ne ait olan ve Chloe Bennet, Henry Simmons, Jeff Ward ve Clark Gregg gibi isimleri kadrosunda bulunduran Agents of S.H.I.E.L.D, ekranlara veda edeceği 7. sezonuyla 28 Mayıs’tan itibaren her perşembe Digitürk'te olacak. 

    Kass Morgan'ın aynı isimli kitap serisinden uyarlanan ve final sezonuyayınlanacak olan The 100'ün yeni bölümleri 21 Mayıs’tan itibaren her perşembe ABD’den 24 saat sonra yayında olacak.

    Corinne Kingsbury’nin senaryosunu yazdığı, Ben Stiller, Jackie Cohn ve Nicky Weinstock'ın yapımcılığını üstlendiği In The Dark, yeni sezonuyla 28 Mayıs’tan itibaren her perşembe izleyicilerle buluşacak.

    Hafızasını kaybeden bir kadının vücudundaki dövmelerin tek tek bir suçu temsil ettiğini anlayan FBI'ın soruşturma sürecini konu edinen Blindspot'un beşinci ve final sezonu 1 Mayıs’tan itibaren her cuma yayında olacak.

    DC kahramanının hikayesinin anlatıldığı Stargirl, 20 Mayıs’tan itibaren her çarşamba Digitürk ekranlarında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top