Hesabım
    Chris Pratt ve Antoine Fuqua'lı ‘Terminal List’, Amazon'da Yer Alacak

    İkili, The Magnificent Seven'dan sonra yeniden bir arada..

    Reelblog / Youtube

    Chris Pratt ve Antoine Fuqua’nın, şubat ayında filizlenen Jack Carr’ın Terminal Lists adlı roman uyarlaması Amazon'da yayınlanacak. Pratt, Indivisible Pictures adı altında projede yer alacak ve baş yapımcı olacak. Fuqua ise, Fuqua Films aracılığıyla yapımcılık yapacak ve bir ihtimal dizinin bir bölümünü yönetecek.

    David DiGilio yazar ve yönetmen olarak görev alacak. Dizi, Amazon Stüdyoları, Civic Center Media ve MRC Television ortak yapımı olacak. Şov, donanma askerlerinin yüksek profilli gizli bir görev sırasında pusuya düşürülmesinden sonra James Reece'yi (Pratt) izliyor. Reece, etkinliğin çelişkili hatıraları ve suçluluğu hakkındaki sorularla ailesine geri döner. Bununla birlikte, yeni kanıtlar ortaya çıktıkça, Reece sadece hayatını değil, sevdiklerinin hayatlarını da tehlikeye atan karanlık güçleri keşfeder.

    “Terminal Lists”, Fuqua'nın yönettiği ve Pratt'ın oynadığı 2016 yapımı “The Magnificent Seven” yeniden çevrimi sonrası ikiliyi yeniden aynı projede buluşturuyor. Bu proje ayrıca, “Everwood” ve NBC’nin “Parks and Recreation” gibi gösterilerinde başrol oynadığı rollerle, komedi performansları sergileyen Pratt için TV'ye dönüş anlamına geliyor. Pratt son zamanlarda yüksek bütçeli “Guardians of the Galaxy” ve “Jurassic World” performanslarıyla tanınıyor. Son olarak gişe rekorları kıran “Avengers: Endgame”de yer aldı.

    Antoine Fuqua, USA Network için daha önce “Shooter”, CBS için ise “Training Day” filmlerini çekti ve bu filmlerde, yapımcılık deneyimini de yaşadı. Ayrıca, Fox dizisi “The Resident”ın yürütücü yapımcısı olarak projede yer alıyor. Elbette Fuqua, daha çok başarılı bir yönetmen olarak tanınıyor. Daha önce, Denzel Washington'a Akademi Ödülü kazandıran "Training Day", "The Equalizer", “Olympus Has Fallen” ve “Southpaw” gibi filmleri yönetti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top