Hesabım
    ‘The Haunting of Bly Manor’ Ekibi, ‘Midnight Club’ı Netflix'e Uyarlıyor

    Ekip, yakın zamanda iki diziyle karşımıza çıkmış olacak

    Netflix

    Netflix'teki “The Haunting of Bly Manor” dizisinin arkasındaki ekip, Christopher Pike'ın “The Midnight Club” romanını platforma uyarlamaya hazırlanıyor. Kitap, ilk olarak 1994 yılında yayınlandı. Hikaye, ölümcül hastalığa yakalanmış gençler için bir bakımevi olan Rotterdam Home'da geçiyor. Bir grup hasta, düzenli olarak korkunç hikayeleri paylaşmak için gece yarıları bir araya gelmeye başlar. Sonunda hangisi önce ölürse mezarın ötesinden diğerleriyle temasa geçeceğine dair bir anlaşma yaparlar.

    Kaynaklar, dizinin diğer Pike eserlerini referans alacağını da söylüyor. Orijinal “Haunting”in de yaratıcısı olan Mike Flanagan, Leah Fong'la birlikte televizyon için “Midnight Club” dizisini yaratacak. Flanagan, Intrepid adına Trevor Macy'le birlikte prodüksiyon da yapacak. Intrepid şu anda Netflix'te genel bir anlaşma altında. Fong ayrıca Julia Bicknell'le birlikte yapımcı olacak. Elan GaleJames Flanagan ve Chinaka Hodge, Intrepid Pictures’ın yardımcısı Adam Fasullo'yla birlikte diziyi yazacaklar. 

    Pike’ın diğer genç yetişkin kitapları arasında, bazıları TV'ye de uyarlanan “The Thirst”, “Chain Letter”, “Remember Me” ve “Alosha” yer alıyor. Aynı zamanda “Sati” ve “The Blind Mirror” dahil olmak üzere birçok yetişkin romanın yazarıdır.

    “The Haunting of Bly Manor” Şubat 2019'da “The Haunting of Hill House”u takiben sipariş edildi. Dizinin, 2020 yılıiçerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. İlk kez, Ekim 2018'de yayınlanan aynı adı taşıyan Shirley Jackson romanına dayanan “Haunting of Hill House” muhteşem eleştiriler ve puanlar topladı. Flanagan aynı zamanda yaklaşmakta olan Netflix dizisi “Midnight Mass”ın da yaratıcısı. Bu seri, devam eden COVID-19 salgını nedeniyle üretimi askıya almak zorunda kaldı ancak, üretime her şey netleştikten sonra devam edilecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top