Hesabım
    Netflix, Ricky Gervais Dizisi "After Life"a 3. Sezon Onayı Verdi

    Ricky Gervais, onay geldiğini sosyal medyadan duyurdu

    Rick Gervais'in yazıp yönettiği ve Netflix'te yayınlanan After Life dizisine, başarılı geçen iki sezondan sonra 3. sezon onayı da geldi. Geçtiğimiz yıl ilk sezonu yayınlanan ve beklenenden daha başarılı tepkiler alan dizi, ikinci sezonunu yakın zamanda yayına almış ve yine olumlu eleştiriler toplamayı başarmıştı. Hayranlar tarafından yine yoğun ilgi yakalamayı başaran proje bir sezon daha var olacak.

    Eşini yakın zamanda kanserden kaybeden, bu durumdan dolayı sürekli intiharı deneyen ama köpeği yüzünden bunu yapamayan bir adamın hikayesi dizinin odak noktası. Eşinin kardeşinin sahip olduğu yerel gazetede çalışan Tony, intihar düşüncelerine rağmen işine dört elle sarılmakta ve etrafındaki insanlara hayatın devam ettiği mesajlarını vermektedir. İlk sezonda Gervais'in alışık olduğumuz ofansif mizahının ön planda olduğu dizi, izleyiciler tarafından ikinci sezon oldukça duygusal bulunmuştu. Bakalım yeni sezon Gervais nasıl bir anlatımı tercih edecek? Bunu önümüzdeki sezon öğreneceğiz.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Gervais dışında iki sezonda da yer alan Tom Basden, Tony Way, Diane Morgan, Mandeep Dhillon, David Bradley, Kerry Godliman, Ashley Jensen, Paul Kaye, Joe Wilkinson, Roisin Conaty ve Penelope Wilton yer alıyor. Charlie Hanson dizinin yapımcılık görevini üstlenirken, Gervais aynı zamanda yürütücü yapımcılıkla ilgileniyor.

    İlk sezonu Mart 2019, ikinci sezonu ise Nisan 2020 tarihinde yayınlanan After Life'ın üçüncü sezonu pandemi nedeniyle üretimlerin sarkması nedeniyle biraz daha geç bir tarihte yayınlanabilir. Bu arada Ricky Gervais, Netflix'le uzun soluklu bir yeni anlaşma imzaladı. Gervais, platform için yeni içerikler üretecek, yazacak ve oynayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top