Hesabım
    Jon Bernthal, Lucas Hedges ve Kaitlyn Dever, FX Dizisinde Buluşuyor

    B.J. Novak’ın antoloji serisinin kadrosu genişliyor

    FX, yükselen yıldızlardan ve Hollywood kökenli etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip. Kanal, The Office'le tanınan B.J. Novak'tan yarım saatlik bir antoloji serisi sipariş etti. Başlıksız seriler, bugün yaşadığımız dünya hakkında karakter odaklı hikayeler anlatmak için güncel olayları takip edecek ve her bölüm farklı bir oyuncu kadrosuna sahip olacak.

    Yazar-yönetmen Novak zaten ilk iki bölümün çekimlerini tamamladı. İlk bölümde, Lucas Hedges, Kaitlyn Dever, O’Shea Jackson Jr., George Wallace ve Ed Asner, ikinci bölümde ise Jon Bernthal, Boyd HolbrookAmy Landecker ve Beau Bridges rol alıyor. Novak dizi hakkında; “Heyecanlı, alçakgönüllü... Bunlar her basın bültenindeki kelimeler ama ne kadar derinden hissettiğimi anlatamam. Bu benim rüya şovum ve FX bunu yapmak için rüya yerim. FX'e getirdiğimde, çok ileri gidip gitmediğimi merak ettim ve bana daha da ileri gidebileceğimizi söylediler. Başlamak için sabırsızlanıyorum.”dedi.

    FX Entertainment'ın Orijinal Programlama Başkanı Nick Grad ise; “B.J. Novak'ın uzun zamandır hayranıyız. Biz antoloji formatındaki yaratıcılığını sevdik ve iki olağanüstü bölümü izledik. Sezonun geri kalanında prodüksiyona girmeyi ve onun bu proje için iddialı vizyonunu desteklemeyi dört gözle bekliyoruz ” dedi.

    Novak, Blumhouse gerilim filmi Vengeance'la ilk yönetmenlik denemesinin ortasında. Ayrıca senaryoyu yazdı ve oyuncu kadrosunda Ashton KutcherIssa Rae ve Boyd Holbrook gibi yıldızlar bulunuyor. Novak, John Krasinski ve Mindy Kaling'den sonra The Office'in kamera arkasına geçen bir diğer oyuncu olmuştu. Bu deneyimin meyvelerini şimdi almaya başlıyoruz ve onun neler yapabileceğini görmek heyecan verici olacaktır. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top