Hesabım
    Bill Skarsgard, Netflix Suç Dizisi "Clark"ta Rol Alacak

    Skarsgard, dizide İsveçli bir gangsteri canlandıracak

    Netflix

    Netflix, İsveçli gangster Clark Olofsson hakkında, Bill Skarsgård'ın başrolde olduğu bir drama dizisi olan “Clark”ı sipariş etti. Altı bölümlük dizi, Olofsson’un “Vafan var det som hände” adlı otobiyografisine dayanıyor ve Clark’ın daha çok ilk yıllarına odaklanacak. “Ünlü gangster” olarak anılan Olofsson, kariyerine 1960'larda başladı ve çağdaş İsveç tarihindeki en tartışmalı kişiliklerden biri oldu.

    Clark, yıllar boyunca Stockholm Sendromu kavramını doğurdu, hapishanelerden kaçmayı başardı ve tüm Avrupa'da soygunlar yaptı. “Clark” dizisi Jonas Åkerlund tarafından yönetilecek ve sadece Netflix'te yayınlanacak. İsveççe seri, Scandinavian Content Group tarafından üretilecek. ” Clark ”, politik olarak yanlış hayatı yaşayan, en politik ve en yanlış adam hakkında bir hikaye olarak adlandırılıyor.

    Dizi, son derece şiddetli, esprili, duygusal ve hatta gerçeküstü bir biyografi olarak tasarlandı. Akerlund, "Hikaye sadece Norrmalmstorg Soygunu ile ilgili değil.” dedi. Åkerlund, Skarsgård içinse "Bu, mükemmel bir eşleşme." tabirini kullandı. Sony Pictures için Netflix filmi “The Devil All The Time”da da rol alacak olan aktör son olarak J.J. Abrams ve Stephen King'in psikolojik drama dizisi Hulu’nun “Castle Rock”ında oynadı. Netflix’in Kuzey Avrupa'daki Uluslararası Orijinaller direktörü Tesha Crawford, şirketin Clark Olofsson ve onun en tartışmalı kişiliklerinden biri hakkındaki karmaşık hikayeyi anlatmak için Jonas Åkerlund ve Bill Skarsgård'dan daha iyi bir takım hayal edemediğini söyledi.

    Skarsgård, Hans Engholm ve Åkerlund'la birlikte dizinin baş yapımcısı olacak. Börje Hansson ve Patrick Sobieski İskandinav İçerik Grubu için prodüksiyon yapacaklar. Dizi Fredrik Agetoft, Peter Arrhenius ve Åkerlund tarafından kaleme alındı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top