Hesabım
    Ryan Murphy, American Horror Story'e Spin-Off Hazırlıyor!

    Spin-off projenin ismi "American Horror Stories" olacak.

    Ryan Murphy, American Horror Story evreninin büyümesini ive bu konuda daha fazla hikayeye imza atmak istiyor. Bu sebeple, korku külliyatının önemli yapımlarından olan American Horror Story hakkında bir spin-off projesi üzerinde çalışmaya başladı. Üretken yapımcı, Instagram aracılığıyla FX antoloji dizisi “American Horror Story” hakkında bir spin-off dizisi hazırladığını ve bu yeni antolojinin adının “American Horror Stories” olacağını açıkladı.

    Bu yeni serideki detaylar hala belirsiz ancak, her bölüm farklı bir hayalet hikayesi olacak ve muhtemelen ana şovdan tanıdık oyuncular yer alacak. Zoom görüşmesi sırasında Murphy, oyuncu kadrosunun (Sarah PaulsonEvan Peters ve Kathy Bates dahil) iyi zamanları hatırlattığını dile getirdi ve ekledi: "Ana hikayeyi çekmek çok eğlenceliydi ve bunu tam zamanında yakaladığımız için mutluyum. Herkesi özlüyorum! ”

    Bu yeni projenin haberi, Murphy'nin ana şovunun 10. sezonu için ürkütücü fragman paylaşıldıktan bir ay sonra gelmiş oldu. Şubat ayının sonlarında, Macaulay Culkin'in sonbaharda prömiyere çıkması planlanan önümüzdeki sezona katıldığı da duyuruldu. Bununla birlikte, “AHS” koronavirüs pandemisi nedeniyle üretime ara veren yapımlardan biriydi, bu nedenle 10. sezonun tarihinin ertelenme ihtimali de bulunuyor.

    “AHS” bu yılın başlarında üç sezon daha yenilendi ve en az 13. sezona kadar izlememiz garantilendi. En son sezon “1984” olarak adlandırıldı ve cinayet alanı haline gelen bir kamp alanında gerçekleşti. 2019 sonbaharında dokuz bölüm olarak yayınlandı ve ortalama 2,85 milyon canlı izleyiciye ulaştı. “American Horror Story” dizisinin serüveni 2011 yılında “Cinayet Evi” bölümüyle başladı. Şimdiye kadarki dokuz sezonda, doğrusal ve doğrusal olmayan platformlarda bölüm başına yaklaşık 10 milyon izleyici ortalaması yakalamayı başardı. Dizi, son sekiz yılda 20'ye yakın önemli ödülün de sahibi oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top