Hesabım
    Room 104, 4. Sezonun Sonunda Yayın Hayatını Sonlandıracak

    HBO, Room 104'e 5. sezon onayı vermedi

    Mark ve Jay Duplass tarafından yaratılan HBO antoloji dizisi Room 104, yaklaşan dördüncü sezondan sonra sona eriyor. Bir motel odasında çeşitli ürkütücü olayların yarım saatlik bölümlerini içeren gece yarısı şovu, 24 Temmuz gecesi dördüncü sezonuyla geri dönüyor. Çekimler geçen yıl yapıldı ve dolayısıyla COVID-19 sebebiyle olan üretim durdurulmasından etkilenmedi.

    Tipik bir Amerikan motelinin tek bir odasında geçen ve her bölüm başka karakter hikayesi anlatan dizi, kara komediden bilimkurguya ve hatta animasyona kadar birçok türe de bölümlerde yer veriyor. Dördüncü sezonun prömiyeri bölümü, Mark Duplass'ın, yazdığı, yönettiği, orijinal müziği bestelediği ve icra ettiği bir bölüm olarak, dizide bir ilke imza atacak.

    Diğer hikayeler arasında, sadece bir gecelik performans vermeye gelen yabancı bir sanatçı, karanlık geçmişi ve bağımlılığıyla savaşan bir kadın, bir oyuncak ev ve zaman temalı bir bölüm de bulunuyor. Dördüncü sezonun oyuncu kadrosunda Hari NefLogan Miller, Jillian Bell, Jon Bass, Dave Bautista, Melissa Fumero, Vivian Bang, Finn Roberts, Adam Shapiro, Breeda Wool, Kevin Nealon, Erinn Hayes, Ron Funches, Sadie StanleyShannon Purser ve Benjamin Papac gibi isimler bulunuyor.

    Dördüncü sezon yönetmenleri arasında ise Mark Duplass, Karan Soni, Ross Partridge, Jenée LaMarque, Mel Eslyn, Lauren Budd, Natalie Morales, Patrick Brice, Julian Wass ve Sydney Fleischmann yer alıyor. Dördüncü sezon kaleme alan isimlere gelince de karşımızda Mark Duplass, Jenée LaMarque, Lauren Parks, Mel Eslyn, Lauren Budd, Bryan Poyser ve Julian Wass'ı görüyoruz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top