Hesabım
    ‘The Purge’ ve ‘Treadstone’, USA Network Tarafından İptal Edildi

    Bekleneni veremeyen dizilerin yayın hayatı kısa sürdü

    The Purge” ve “Treadstone", USA Netwok tarafından iptal edildi. “The Purge” platformda iki sezon yayınlarken, “Treadstone” sadece bir sezon yayın yapabildi. Her iki dizi de kısmen UCP tarafından üretildi ve "Treadstone", Universal filmin elinde bulundurduğu haklara dayanarak “Bourne” evreninde kuruldu. İptaller, USA'in birinci sınıf drama “Dare Me”yi de iptal etmesinden yaklaşık iki hafta sonra gelmiş oldu.

    Biirçok platformun yaptığı gibi, USA de “Temptation Island” ve “The Biggest Loser” gibi senaryosuz programlara ve platformun en önemli şovlarından WWE kurgusu “Monday Night Raw” programına ağırlık vermeye karar verdi. Platform ayrıca, Milo Ventimiglia'nın başrolde oynayacağı yeni Evel Knievel mini dizisi gibi daha fazla etkinlik benzeri senaryo programlamasına da odaklanıyor.

    USA ayrıca, yaklaşann “Dirty John” ikinci sezonunu da yayınlayacak ve  ilk sezon, NBC Universal ağı Bravo'da yayınlanacak. Blumhouse Television tarafından da üretilen “The Purge”, filmin yaratıcısı James DeMonaco tarafından ortağı Sébastien K. Lemercier ile birlikte üretildi.  Ayrıca, film serisinde Michael Bay, Brad Fuller, Andrew Form ve Thomas Kelly gibi isimlerle birlikte yönetici yapımcı olarak da görev yapıyorlar.

    The Purge dizisi, filmlerde olduğu gibi, tüm suçun yasal olduğu, yılda bir kez düzenlenen ve 12 saatlik bir döneme yayılan tek günde geçiyor. “Treadstone”ise Jason Bourne'u oluşturan CIA programı Operation Treadstone'un ortasında yer alan bir gerilim dizisiydi. Dizinin yapımcılığını Tim Kring, Ben Smith ve Jeffrey Weiner üstlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top