Hesabım
    "Good Girls" Dördüncü Sezon Onayını Aldı

    NBC, bir sezon daha devam dedi

    NBC, “Good Girls” adlı dramatik diziyi dördüncü sezon için yeniledi. Haberler, şovun üçüncü sezonunun, Koronavirüs pandemisinin nedeniyle durması ve erken final yapmasının hemen arkasından gelmiş oldu. Şovun 3. sezonu, 3 Mayıs'ta finalin yayınlanmasıyla sadece 11 bölüm olarak yayınlanabildi. Dizi, ortalama 1 milyon yetişkin seyirci yakaladı. Netflix'te şu anda mevcut olan ilk iki sezon da çoklu platform görüntülemede iyi performans gösterdi.

    Christina HendricksRetta ve Mae Whitman başrolleri paylaşırken, Reno Wilson, Manny Montana, Lidya Jewett, Isaiah Stannard ve Matthew Lillard dizinin diğer daimi oyuncuları olarak göze çarpıyor. Jenna Bans ve Bill Krebs senaristlik ve yürütücü yapımcılık yaparken, Michael Weaver, yönetmenlik ve yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek. Mark Wilding de yine yönetmenlik yapıyor.

    NBC, yüksek profilli birçok dizi için devam kararı aldı. “Chicago” şovlarının üçü ve “Law & Order: SVU”, yapımcı Dick Wolf’un Universal Television'daki yeni anlaşmasının bir parçası olarak üç sezon daha yenilendi. Aynı şekilde, tıbbi drama “New Amsterdam” için de üç sezon daha devam kararı çıktı. “This Is Us”ın daha önce yine üç sezon daha yenilendiği açıklanmıştı ve ilki bu yıl yayınlanacak. NBC ayrıca “Brooklyn Nine-Nine” ve “Superstore” adlı komedi dizilerini de yeniledi.

    NBC'nin henüz resmi açıklama gelmeyen ama yeni sezon onayı alacağı tahmin edilen dizileri ise; “Perfect Harmony”, “Manifest”, “Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector”, “Zoey’s Extraordinary Playlist” ve “Indebted" olarak gözüküyor. Bu arada, “Bluff City Law”ın devam etmesi beklenmiyorken, “Sunnyside” komedisi programdan çıkarıldı ve iptal edildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top