Hesabım
    Timothy Olyphant, ‘The Mandalorian’ın Kadrosuna Katılan Son İsim Oldu

    Yeni sezonun kadrosuna bir yıldız daha..

    Disney Plus'ın kısa zamanda bir fenomene dönüşen Star Wars dizisi "The Mandalorian"a bir yıldız ismin daha eklendiği duyuruldu. “Deadwood” ve “Once Upon a Time in Hollywood” rolleriyle tanınan Timothy Olyphant, dizinin ikinci sezonunun kadrosuna dahil oldu. Olyphant'ın hangi karakteri oynayacağı veya dizide ne sıklıkta görüneceği şimdilik belli değil.

    “The Mandalorian” hakkındaki diğer haberler gibi resmi olarak bir açıklama gelmedi ama kaynaklar bu gelişmeyi kesinlikle doğruladı. Disney ve Lucasfilm temsilcileri yorum için bir talepte bulunmadılar. Ne olursa olsun, Olyphant seçimi “The Mandalorian” hayranları için heyecan verici bir haber. Olyphant, son olarak Netflix’in “Santa Clarita Diet”inde oynadı ve üretimie ara verilmeden önce, nisan ayında başlaması planlanan “Fargo”nun dördüncü sezonunda başrollerden birini canlandırdı. Ayrıca, yılın başlarında “Curb Your Enthusiasm” ve “The Good Place”in bazı bölümlerinde de yer aldı.

    Sonbahar TV sezonu şu anda belirsizliğini korusa da, ekim ayında yayınlanacak ikinci sezon için şimdilik bir iptal ya da erteleme kararı bulunmuyor. Olyphant’ın diziye dahil olma haberi, Temuera Morrison'ın şovun ikinci sezonunda efsanevi ödül avcısı Boba Fett olarak ortaya çıkacağı haberlerinden bir hafta sonra duyuruldu. Boba Fett, “The Mandalorian”da yer alacak hayranların tek favori karakteri değil, çünkü Rosario Dawson da ikinci sezonda sevilen eski Jedi "Ahsoka Tano" olarak yer alacak.

    “The Mandalorian”ın yeni sezonunda ortaya çıkacak diğer yıldızlar arasında, paralı asker Mayfeld rolünü yeniden canlandıracak komedyen Bill Burr ve bir ödül avcısını oynayacak bilimkurgu filmlerinin kıdemli oyuncusu Michael Biehn de yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top