Hesabım
    Netflix, "The Umbrella Academy"nin İkinci Sezon Prömiyer Tarihini Duyurdu

    Yeni sezon tarihi karantina videosuyla duyuruldu

    Netflix, bu yaz gelmesi beklenen “The Umbrella Academy”nin ikinci sezon prömiyer tarihini duyurdu. Komedi tabanlı süper kahraman serisinin kadrosu, şovun yaklaşan dönüşünü duyurmak için bir karantina videosu çekti ve resmi hesaplar tarafından paylaşıldı. The Umbrella Academy, 31 Temmuz 2020'de tüm dünyayla aynı anda Netflix'te prömiyer yapacak.

    Fantastik aksiyon dizisi, Gerard Way tarafından yaratılan ve yazılan, ilüstrasyonları Gabriel Ba tarafından üretilen ve Dark Horse Comics'in yayınladığı “Umbrella Academy” çizgi romanlarına dayanıyor. Dizinin başlıca rollerinde Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Colm Feore, Adam Godley, John MagaroAshley Madekwe ve Kate Walsh bulunuyor.

    İkinci sezonda oyuncu kadrosuna Ritu Arya, Yusuf Gatewood ve Marin Ireland katılıyor. Hikayeye göre, Ekim 1989'da aynı gün, 43 bebek, bir gün öncesine kadar hamilelik belirtisi göstermeyen kadınlar tarafında açıklanamaz şekilde dünyaya getirilir. Bu bebeklerin 7 tanesi, milyarder Reginald Hargreeves tarafından evlat edinilir ve Umbrella Academy kurulur. Yıllar geçtikçe aile dağılır ve hayatta kalan 6 karakterin hikayesini izlemeye başlarız: Vanya/The White Violin, Luther/Spaceboy, Diego/The Kraken, Allison/The Rumor, Klaus/The Séance ve Number Five/The Boy.

    Dizi, ikinci sezonuyla 31 Temmuz 2020 tarihinde prömiyer yapacak ve Netflix Türkiye'de de yer alacak. Dizi oyuncularının tarih duyurusu ise pandemi günlerine özel olarak karantina halinde çekildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top