Hesabım
    Haluk Bilginer, İngiliz Dizisi "Alex Rider"da Kötü Karakter Olacak!

    Alex Rider, kötü adam kadrosuna Haluk Bilginer'i yerleştiriyor.

    Dünya çapında birçok önemli projede yer alan usta oyuncu Haluk Bilginer'in yeni dizisi "Alex Rider" olacak. Birkaç ay önce haberi verilen ve Haziran ayının başında izleyici karşısında olması beklenen internet dizisi Alex Rider'da Bilginer, kötü adamı canlandırıyor.

    Bir ajanlık dizisi olan ve 8 bölümden oluşan Alex Rider, 4 Haziran 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrolünde genç oyuncu Otto Farrant ve son olarak Şahsiyet dizisiyle Uluslararası Emmy Ödülü'nün sahibi olan Haluk Bilginer yer alıyor. Farrant, amcası Ian'ın İngiliz ajanı olarak görev yaptığı sırada öldürüldüğünü öğrenen Alex Rider'ı canlandırıyor. Ian, hiç de söylenildiği gibi bir araba kazasında ölmemiştir. Alex, öğrendiklerinden sonra artık sıradan ergen hayatına geri dönemeyecektir. Alex bunun ardından yakın zamanda MI6'nın başında bulunan Alan Blunt ile tanışır ve çocukluğundan beri farkında olmadığı bir şekilde ajanlık eğitimi aldığının farkına varır. Alex, öldürülen iki milyarder adam ile yatılı okul Point Blanc arasındaki ilişkiyi çözmek üzere bir araştırma görevine başlar.

    İngiltere ve Romanya'da çekimleri yapılan Alex Rider'da Haluk Bilginer Dr. Hugo Grief'e hayat verecek. Bilinenlere göre Grief, filmin kötü karakteri. Alex Rider kitabının yazarı olan Anthony Horowitz, aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstleniyor. Dizinin yaratıcısının Wire In The Blood, Medici, The Borgias, Kingdom gibi yapımlarda imzası bulunan Guy Burt olduğu biliniyor. Alex Rider'ın Amazon Prime'da yayınlanması bekleniyor.

    Alex Rider 4 Haziran'da izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top