Hesabım
    ‘Last Man Standing’ ve ‘The Resident’, Yeni Sezon Onayı Aldı!

    Her iki dizi de 2020-2021 sezonu için yenilendi.

    Fox Television Studios

    Fox, Tim Allen tarafından yönetilen Last Man Standing ve Matt Czuchry ile Emily VanCamp'ın rol aldığı tıbbi drama The Resident'ı önümüzdeki iki sezon için yenileme kararı aldı. Her iki proje de 20th Century Fox TV'den geliyor. Last Man Standing ve The Resident, Fox’un geri dönen canlı aksiyon serisinin ortasında, yaz sezonunda yer alacak. 

    Bu, Last Man Standing'nin Fox'taki üçüncü sezonu. Sitcom'un ABC tarafından iptal edilmesinden bir yıl sonra satın alan Fox, genel olarak dokuzuncu sezonu yayınlamış olacak. Her iki şovun da son sezonları pandemi krizi nedeniyle kısa kesildi. Fox Entertainment Başkanı Michael Thorn, “The Resident ve Last Man Standing, Fox'un çok önemli parçaları ve gelecek sezon döneceklerinden çok memnunuz. Tüm bu şovlar ve elbette 20th Century Fox'taki dostlarımıza ve yapım ortaklarımıza, tüm yazarlara, oyunculara, yönetmenlere, yapımcılara ve yetenekli ekibe teşekkür ediyoruz." dedi.

    Last Man Standing, Tim Allen'ı, kadınların egemen olduğu bir evde yaşayan ve üç kızı bulunan mutlu bir baba olan Mike Baxter olarak karşımıza çıkarıyor. Allen'ın yanı sıra dizide Nancy Travis, Amanda Fuller, Molly McCook, Christoph Sanders, Jordan Masterson, Jonathan AdamsKrista Marie Yu ve Hector Elizondo yer alıyor. Jack Burditt tarafından yaratılan Last Man Standing'in showrunnerlık görevinde Kevin Abbott yer alıyor.

    Chastain Memorial Hastanesi'ndeki bir grup doktoru günlük olarak kişisel ve mesleki zorluklarla karşı karşıyayken izleyen The Resident'ın kadrosunda Czuchry ve VanCamp dışında Bruce Greenwood, Manish Dayal, Shaunette Renée Wilson, Malcolm-Jamal WarnerJane Leeves ve Morris Chestnut yer alıyor. Yönetici yapımcıları arasında ise showrunner Todd Harthan bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top