Hesabım
    ‘Ramy’nin, Mahershala Ali'li İkinci Sezonundan Fragman!

    Emmy Ödülü sahibi dizinin yeni sezonu da oldukça iddialı

    Hulu, Ramy'nin ikinci sezonu için heyecan uyandırıcı bir fragman yayınladı ve görünüşe göre yeni bölüm çok daha iddialı olacak. Hulu dizisi, yıldız komedyen Ramy Youssef'in hayatına dayanıyor.  Müzikal ya da Komedi'de En İyi Erkek Oyuncu dalında Emmy kazanan dizinin ikinci sezonunda Mahershala Ali de bulunuyor.

    Son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan ve 3 sene içinde iki kez Oscar kazanan Mahershala Ali'nin kadroya katılmasıyla Ramy üzerindeki merak ve baskı doğal olarak arttı. Ali, 2016 yapımı  Moonlight ve 2018 yapımı Green Book filmleriyle en iyi yardımcı erkek kategorisinde Oscar kazanmayı başarmıştı.

    Ramy'nin paylaşılan fragmanı ikinci sezonun mayıs ayındaki prömiyerinden sadece bir hafta önce gelmiş oldu. Kurgusal Ramy, ilk sezonda kişisel yaşamını ve dini hayatını irdelemiş ve ikisini uzlaştıramayacağını anladıktan sonra önceliklerini yeniden belirlemeye başlamıştı. Şimdi çıkan fragmanda ise Ramy, hayatını büyük ölçüde elden geçiriyor gibi görünüyor ve Ali’nin canlandırdığı din adamının rehberliğinden yararlanıyor. Ramy, bu sezon daha güçlü bir dini temel arayışı içinde olacak. Bu yolculuk boyunca Ramy, hem arkadaşlarından hem de ailesinden yeni tavrı hakkında gelen bazı büyük eleştiriler de dahil olmak üzere çeşitli kişisel sorunlarla ilgilenecek.

    Ali, 2020'de, Ramy öncesi ilk ve tek TV rolü olan True Detective'le karşımıza çıkmış ve yine harika bir performans sergilemişti. Dizinin diğer yardımcı oyuncular arasında Amr Waked, Hiam AbbassMay Calamawy ve Laith Nakli bulunuyor. Ramy'nin yeni sezonu 10 yeni ve yarım saatlik bölümden oluşacak. Yeni sezon 29 Mayıs Cuma günü Hulu'da prömiyerini yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top