Hesabım
    Quibi'nin Müzikal Dizisi ‘Royalties’ten Fragman!

    Darren Criss yazacak, Amy Heckerling yönetecek..

    Darren Criss, son yıllarda TV'de önemli bır sıçrama gerçekleştiriyor. “American Crime Story”deki çalışmaları nedeniyle Altın Küre ve Emmy ödülü kazanan oyuncu, kısa süre önce Ryan Murphy’nin Netflix dizisi “Hollywood”da rol aldı. Şimdi, Quibi'nin müzikal draması “Royalties”in başrolüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 

    “Royalties” fragmanında görüldüğü gibi Criss, Kether Donohue'nun karşısında müzik endüstrisinin dikkatini çekmeye başlayan şarkı sözü yazarı olarak rol alıyor. İki söz yazarıyla, rap ve pop da dahil olmak üzere, bütün türleri kapsayan şarkılar bestelemek için onları işe almaya çalışan pek çok sanatçıyla tanışacağız ve seri boyunca eğlenceli anlar yaşayacağız. Dizide oynamanın yanı sıra, Criss aynı zamanda “Royalties”in yazarı ve yaratıcısı. Bununla da kalmayıp, 10 yeni orijinal şarkı da içeren tüm müzikler aktör tarafından yazılıyor.

    Oyuncu kadrosunda Criss ve Donohue'ye eşlik eden diğer isimler arasında Jordan Fisher, Julianne Hough, Jackie Tohn, Bonnie McKee, Jennifer Coolidge, John Stamos, Tony Revolori, Lil Rel Howery, Mark HamillRufus Wainwright ve Sabrina Carpenter yer alıyor. Pastanın üzerindeki krema olarak da Amy Heckerling'in kameranın arkasında olması ve diziyi yönetmesi sayılabilir. Heckerling, komedi filmleri “Fast Times at Ridgemont High”, “National Lampoon’s European Vacation”, “Look Who’s Talking” ve “Clueless"la tanınıyor.

    “Royalties”, 1 Haziran'da Quibi'de prömiyerini yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top