Hesabım
    HBO’nun En İyi Dizileri BluTV’de!

    Bol ödüllü, efsane HBO dizileri BluTV'de yer alacak.

    Türkiye'nin önde gelen dijital platformlarında BluTV, içerik takvimine HBO’nun bol ödüllü, efsaneleşen dizilerini de ekledi. Aboneler artık, tüm dünyayı etkisi altına alan Game of Thrones ve yakın dönemin etkili bilim kurgularından Westworld'ün yanı sıra, en iyiler arasında her zaman kendine yer bulan EntourageSex and the City ve The Sopranos gibi dizileri BluTV’de izleyebilecek. Çok yakında ise True Detective, The LeftoversChernobyl ve Six Feet Under yine izleyicilere BluTV üzerinden ulaşacak.

    Westeros topraklarında, Yedi Krallık'ın taht mücadelesi verdiği ve şimdiye kadar tüm dünyada en çok izlenen dizilerden biri olan Game of Thrones, tüm bölümleriyle artık BluTV ekranlarında olacak. Yapay zekâların kullanıldığı bir eğlence parkında geçen hikayesinde robotların bilince ulaşması ve sonrasında yaşanan olayların anlatıldığı bilim kurgu dizisi Westworld, en eğlenceli diziler arasında her zaman adı geçen Entourage, kadın hikayeleri anlatan, efsane diziler arasında yer alan Sex and the City ve İtalyan-Amerikan Soprano ailesinin mafya ve psikolojik açıdan yaşadıklarını anlatan, kimilerine göre gelmiş geçmiş en iyi dizi kabul edilen The Sopranos da BluTV’den izlenebilecek.

    İlk sezonuyla başyapıt ilan edilen, her sezonunda farklı oyuncular ve cinayetle izleyici karşısına çıkan True Detective ve dünya nüfusunun bir kısmının ani bir şekilde kaybolmasının ardından geriye kalanların hikayesinin anlatıldığı duygusal dizi The Leftovers da yine BluTV ekranlarında olacak. Yayın planlarına eklenen diğer önemli yapımlar ise babalarının ölümüyle birlikte değişen hayatları kara komedi tarzıyla ekranlara yansıtan bir aile hikayesi barındıran Six Feet Under ve tarihinin gördüğü en büyük nükleer felaketlerden olan Çernobil patlaması sırasında yaşananların anlatıldığı Chernobyl olacak. Hepsi Emmy ve Altın Küre kazanan bu önemli yapımlar BluTV'de izleyicilerle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top