Hesabım
    Yerli Komedi "Gençliğim Eyvah"tan Teaser!

    ATV'nin iddalı dizisinden ilk video yayında

    Geçtiğimiz günlerde ilk duyurusu yapılan yeni ATV komedisi "Gençliğim Eyvah"tan teaser fragman görücüye çıktı. TV dünyasının sevilen yüzlerinin yer aldığı yıldızlar topluluğu bir kadroya sahip olan ve yakın zamanda yayınlanacak olan dizi, ülkenin en eski TV kanallarından ATV'de yayınlanacak. 

    Pandemi nedeniyle dizilerin iptal edildiği ya da ara verildiği dönemde, yeni bir üretim müjdesi veren ve bol kahkaha vaat eden dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Dizinin yönetmenliğini ise başarılı isim Deniz Yılmaz yapıyor. Ayhan Barış Başar ve Ünal Yeter’in senaryosunu yazdığı komedi dizisinin oyuncu kadrosu ve ilk videosu izleyiciye tanıtıldı.

    Aynı semtte kebapçılık yapan düşman aileler Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı'nın yaşadıklarını anlatan dizi, bu konusuyla İkinci Bahar'ı andırıyor. Dizinin hikayesi aşk, sırlar ve entrikalarla dolu olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda son dönem büyük çıkış yakalayan komedi oyuncusu Cengiz Bozkurt ve TV'nin tanınan komedi yüzlerinden Levent Ülgen başrol oyuncusu olarak yer alıyor.. Diğer oyuncular ise Günay KaracaoğluUlviye KaracaElif DoğanEkin Mert DaymazBurak TozkoparanErdem KaynarcaBahar SüerKemal Uçar,  İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimlerden oluşuyor.

    Gençliğim Eyvah'ın yayın tarihi henüz netlik kazanmadı ama önümüzdeki yayın döneminde ekranlarda olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top