Hesabım
    Manny Jacinto, Hulu Dizisi ‘Nine Perfect Strangers’ın Kadrosuna Katıldı

    Jacinto, Melissa McCarthy ve Nicole Kidman'la birlikte oynayacak

    Manny Jacinto, Hulu'nun iddialı yeni projesi “Nine Perfect Strangers” serisine eklenen son isim oldu. “The Good Place”in yıldızı, diziye daha önce katılan önemli oyuncular Melissa McCarthy ve Nicole Kidman'a katılmış oldu. Mayıs 2019'da Hulu tarafından çalışmaları başlayan şov, “Big Little Lies” yazarı Liane Moriarty'nin aynı isimli kitabına dayanıyor.

    Dokuz kişilik stresli şehir sakinlerinden oluşan bir grup, daha iyi bir yaşam yoluna girmek için şifa ve dönüşüm vaat eden butik bir sağlıklı yaşam tesisine geliyor. Bu on günlük terapi sırasında onları izlemek tesisin müdürü Masha (Kidman)'nın görevi. Masha, konukların yorgun zihinlerini ve bedenlerini canlandırma görevinde olan bir kadın. Ancak, bu dokuz “mükemmel” yabancının ona ne yaşatacağı hakkında hiçbir fikri yok.

    Jacinto, yenilikçi bir havası olan parlak gözlü bir adam olan Yao'yu canlandıracak. Masha ile bir ölüm kalım olayında karşılaşmalarının ardından, Yao kendini alışılmadık uygulamalara sahip olan sağlık merkezi Tranquillum'da önemli bir görevde bulacak. Masha’nın kendini geliştirmeye derinden bağlı teknikleri ve öğretileri onun için birer referans olacak.

    Jacinto, bu yılın başlarında dört sezonluk çalışmasını bitiren “The Good Place”te canlandırdığı Jason Mendoza performansıyla biliniyor. Jacinto, aynı zamanda Tom Cruise ve Miles Teller'in karşısında rol aldığı ve 23 Aralık'ta yayınlanacak olan “Top Gun: Maverick”in de yıldızlarından biri olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top