Hesabım
    Eski Netflix Yöneticisi "Tara Duncan", Freeform'un Başına Getirildi!

    Freeform'dan önemli bir hamle geldi..

    Geçen ay, Tom Ascheim'in Warner Bros.'un çocuklar ve genç yetişkinler bölümünün başına geçmesi için yapılan görüşmeleri takiben, platformdan Tara Duncan sürprizi geldi ve Freeform'un yeni başkanı oldu. 8 Haziran'da stratejik planlama, marka geliştirme, içerik stratejisi, orijinal programlama, üretim, zamanlama, finans, araştırma, pazarlama, iletişim, kısacası her şeyi Duncan denetlemeye başlayacak.

    Duncan, son olarak Hulu'da genel bir anlaşma altında Zakiya Dalila Harris romanı “The Other Black Girl”ün uyarlamasını geliştirdi. Bundan önce 2018 yılına kadar Netflix'te kıdemli bir yaratıcı yönetici olarak “Orange Is the New Black” ve “Narcos”u denetledi. Ayrıca Amazon Stüdyoları için “Bosch” pilotunu üretti ve daha önce AMC'de yaratıcı yönetici olarak görev yaptı. Duncan ilk olarak George Clooney ve Steven Soderberg’in prodüksiyon şirketi Section Eight’da çalışmaya başlamıştı.

    Duncan, aynı zamanda eğlence sektöründe yönetici ve yapımcı temsilini geliştirmeyi amaçlayan Time's Up yönetici rehberlik programı olan Who's in Room'un kurucu üyesidir. Duncan konuyla ilgili, “Freeform, iyimser olmanın en önemli olduğu bu zamanlarda beni düşündürüyor ve mutlu hissettiriyor. Freeform ekibine katılmak eğlenceli. Cesur hikaye anlatımı için bir yol oluşturmaya devam etmek inanılmaz heyecan verici. Özellikle, Dana Walden’in liderliği ve Craig Erwich’in rehberliği için minnettarım. Bea Springborn ve kariyerimdeki bir sonraki bölüm için beni besleyen bir dizi akıl hocası ve arkadaşıma da teşekkür ediyorum.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top