Hesabım
    HBO Max, "Young Sheldon"ın Yayın Haklarını Satın Aldı

    The Big Bang Theory ailesi HBO Max'te birleşecek

    The Big Bang Theory” ailesinin tamamı HBO Max'te birleşecek. WarnerMedia’nın yakın zamanda piyasaya sürülen platformu, Warner Bros. Domestic Television Distribution'la yapılan bir anlaşmayla "Young Sheldon"ın yayın haklarını satın aldı. Haberler, HBO Max'in yaklaşık 600 milyon dolar değerinde bir satış rekoru kıran “Big Bang Theory”nin haklarını elde etmesinden on ay sonra gelmiş oldu.

    279 “Big Bang” bölümünün tamamı lansman sırasında HBO Max'te tanıtıldı ve yayınlandı. Üçüncü sezonunu bir aydan daha uzun bir süre önce tamamlayan “Young Sheldon”, Chuck Lorre ve Steven Molaro tarafından yaratıldı. Iain Armitage, Jim Parsons’un karakterinin daha genç versiyonunu canlandırıyor. HBO Max baş içerik sorumlusu ve TNT, TBS ve TruTV başkanı Kevin Reilly, “Artık 'Big Bang' teklifimizin tamamlanmış olduğunu düşünüyoruz. Bu sevilen serinin yeni evi olduğumuz için gurur duyuyoruz. Mevcut hayranlar, genç Sheldon Cooper’ın kökleri hakkında bilgi edinebilirler.” dedi.

    “Young Sheldon”ın 3. sezonu, yedi günlük gecikmeli görüntülemeden sonra 18-49 yetişkinler arasında 1.6 puan aldı ve dört büyük platformda en çok izlenen 15 dizi arasında yerleşti. “Young Sheldon”, Doğu Teksas'ta büyüyen ileri matematik ve bilim yeteneğine sahip parlak zekalı genç Sheldon Cooper'ın hikayesini anlatıyor.

    Zoe Perry, Lance Barber, Montana JordanRaegan Revord ve Annie Potts da Parsons'la birlikte spin-off projede rol aldı. Parsons, Sheldon'ın sesi olarak 65 bölümdür dizide yer alıyor. Seri, Warner Bros. Television'la birlikte Chuck Lorre Productions'tan geliyor. Lorre, Molaro, Parsons, Steve Holland ve Todd Spiewak dizinin yapımcılık görevini üstleniyorlar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top