Hesabım
    Digitürk'te Bu Hafta Neler Var?

    Digitürk'te haftanın öne çıkan yapımları.

    Digitürk, evde daha çok zaman geçirdiğimiz bu günlerde daha fazla ve yeni içerikler abonelerine hizmet etmeye devam ediyor. Türkiye'nin en eski dijital platformlarından olan Digitürk, her yaşa uygun özel kanalları ve içerikleriyle yine güzel bir porgramla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte, önümüzdeki haftanın öne çıkan yapımları;

    Eski bir kiralık katilin, peşine düşen klonundan kurtulmak için giriştiği aksiyon dolu macerayı anlatan “Gemini Man” (İkizler Projesi), 31 Mayıs Pazar, saat 21.00’da beIN MOVIES PREMIERE’de. Yönetmenliğini iki Oscar Ödülü sahibi Ang Lee'nin üstlendiği filmde Will SmithMary Elizabeth Winstead ve Clive Owen başrollerde yer alıyor. 

    Fransa adına 2020 yılında En İyi Uluslararası Film kategorisinde Oscar adaylığı kazanan “Les Misérables” (Sefiller), beIN CONNECT Festival bölümünde izleyicilerle buluşacak. İşe yeni başlayan bir özel tim mensubunun, mahalledeki olayların ortasında kalması ve daha sonra kaydedilen görüntüler sebebiyle olayın boyut değiştimesi anlatılıyor.

    Beğeni toplayan 2018 yapımı Skate Kitchen filminden uyarlanan HBO dizi Betty de Digitürk ekranlarında olacak. Nina Moran, Dede Lovelace, Rachelle VinbergKabrina Adams ve Ajani Russell aynı rollerini dizide de tekrarlıyor. Yeni HBO dizisi “Betty”, 2 Haziran’dan itibaren her Salı saat 00.00’da beIN SERIES COMEDY’de.

    Filmlerin dışında, bu hafta bir gezi prorgamı da dikkat çekiyor. Tarihten mimariye, modadan yeme içme kültürüne uzanan yolculuk, farklı coğrafyalarda yaşanıyor. Aynaz Deedra’nın gezip gördüğü ve sunduğu “Kesişen Kültürler” hafta içi her gün 22.15’te beIN IZ’de.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top