Hesabım
    Showrunner Greg Daniels, ‘Space Force’un Geleceği Hakkında Konuştu

    Daniels, ikinci sezon hakkındaki fikirlerini açıkladı

    Steve Carell ve The Office showrunnerı Greg Daniels tarafından yaratılan yüksek profilli Netflix komedi dizisi Space Force'un kadrosu, John Malkovich, Ben Schwartz, Lisa KudrowJane Lynch ve elbette Steve Carell'dan oluşuyor. Başarılı geçen ilk sezondan sonra, izleyiciler yakın zamanda yeni sezon müjdesi beklemeye başladı. 

    Ordunun yeni bölüğüne liderlik etmek ve amacını bulmakla görevli General'i izleyen yarım saatlik komedi ilk sezonuya beğeni topladı. Peki ikinci sezon olacak mı? Bu konuda Daniels ve Carell'in aklında daha birçok hikaye var ve Daniels, yakın zamanda verdiği bir röportajda, Netflix'in henüz onay vermediği gerçeğine rağmen Space Force'un yeni sezonu için ön çalışmanın başladığını açıkladı. Daniels röportajda; “Kesinlikle birkaç sezon daha umuyoruz ve gelecek yıl neler olacağını tartışmak için kıdemli yazarları bir araya getirmeye başladık. Henüz bir onayımız yok ama sona erdirdiğimiz yere göre takip edilecek çok şey var. İlk sezon kesinlikle Carell’in karakteri, ailesi ve Space Force için büyük sonuçlar doğurabilecek bir uçurumla bitiyor.

    Daniels, "The Office" ve "Parks and Recreation" adlı çalışmalarında ilginç karakterler yaratma ve heyecanı diri tutma konusunda ne kadar başarılı olduğunu kanıtlamıştı. Yavaş tempo ve sıradanlık, Daniels'ın ilgilendiği bir şey değil.  İkinci sezon gerçekleşirse, Daniels'ın üzerinde çalışacağı ikinci sezon sadece bu olmayacak. Bu yılın mayıs ayında Amazon'da Upload adlı yeni bir dizi başlattı. Robbie Amell'in oynadığı bilimkurgu komedi dizisi Amazon'dan ikinci sezon onayını aldı. Netflix'in Space Force için de yakın zamanda yenileme haberini duyurması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top