Hesabım
    Youtube'dan Ayrılan "Cobra Kai" Hangi Platforma Geçecek?

    Dev platformlar, Karate Kid hikayesi için görüşmeleri sürdürüyor.

    Cobra Kai, YouTube'u yeni bir streaming platformu için terk ediyor. Karate Kid'e dayanan şov, yeni bir platformun çatısı altında üçüncü sezonu başlatacak. Dizi, YouTube için bir hit olsa da, Netflix veya Hulu gibi bir platformla birleşince nereye varacağını tahmin etmek zor değil. Haberler, dev platformların Cobra Kai üçüncü sezonuna büyük ilgi duyduğunu bildiriyor.

    Karate Kid yıldızları Ralph Macchio ve William Zabka'nın yer aldığı dizinin hemen her yaştan izleyicinin ilgisini çektiği görülüyor. Sony Entertainment'ın şu anda Netflix veya Hulu'ya daha yakın olduğu da gelen bilgiler arasında. Müzakerelerin detayları bilinmiyor ama potansiyel bir Cobra Kai anlaşmasının kısa süre içinde açıklanması ve dizinin serüvenine nerede devam edeceğinin öğrenilmesi bekleniyor. Cobra Kai üçüncü sezonu kazanan platform, aynı zamanda ilk iki sezonun yayın haklarını da elde edecek.

    Cobra Kai ikinci sezonun çıkışından sonra, YouTube'un üçüncü sezonu yayınlamaya kararlı olduğu biliniyordu ama Sony TV ortaklarına dördüncü sezonda olmayacaklarını bildirdi. YouTube, bunun üzerinde gelecekteki planlarını açıkladıktan sonra da Sony TV, önümüzdeki sezonu başarılı bir şekilde yapacak ve hatta ek sezonlar sipariş edecek bir platforma satış istedi. Sony ve YouTube arasındaki görüşmelerin imzalandığı bildirildi ancak, anlaşmanın Cobra Kai kısmı için henüz anlaşma yapılmadı. Sony'nin Hulu ya da Netflix'le anlaşması muhtemel gözüküyor.

    Cobra Kai, Josh HealdJon Hurwitz ve Hayden Schlossberg tarafından yazıldı. Bu isimler aynı zamanda yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor. Üçlü, orijinal filmden onlarca yıl sonra çekilen yeni Karate Kid hikayesini tasarladı. 3. sezonun resmi olarak ne zaman açıklanacağı konusunda şu anda net bir bilgi yok. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top