Hesabım
    Looney Tunes, Game of Thrones'u Geride Bıraktı!

    HBO Max verilerine göre Looney Tunes izlenmeleri rekor seviyede..

    Looney Tunes, yeni platform HBO Max'te Game of Thrones'dan daha popüler olmayı başardı. COVID-19 salgınının bir sonucu olarak şu anda normalden daha iyi performans gösteren birçok streaming platformu istatistik verilerini paylaşma anlamında daha bonkör davranıyor. Elbette birçok yapım mola verdi ve üretimini durdurdu ama platformlar daha fazla içerik girmek zorunda. Bir de yeni bir platformsanız bu kaçınılmaz. HBO Max, elinde bulunan bütün içerikleri girmeye başladı ama şaşırtıcı bir şekilde Looney Tunes filmleri, Game of Thrones'u bile geride bıraktı.

    HBO demografisi uzun zamandır yetişkin içeriklerle ön plandaydı ama Bloomberg'den gelen yeni bir rapora göre, HBO Max'in çalışmaya başladığı kısa sürede, hizmetin en popüler programı Warner Bros'un yeniden başlatılmasıyla Looney Tunes oldu. Nitekim yeni seri, aboneler arasında o kadar popüler oldu ki, hizmetin en çok talep gören programı olmayı başardı. Game of Thrones kadar büyük bir şov bile Bugs Bunny ve arkadaşlarının gerisinde kaldı.

    Looney Tunes serisi çıkışının ilk dört gününde, tüm platformlara göre bakıldığında da Disney Plus'ın The Mandalorian dizisinin hemen arkasından ikinci en popüler dizi haline geldi. Bu başarı, Looney Tunes'in nasıl bir hit olduğunu ve nesiller boyu en sevilen seri olma gücünü hiç kaybetmediğini de göstermiş oldu. Tabii, ilk dört gün sonrası bu izlenme oranları muhakkak değişecektir. Klasik Looney Tunes animasyonuna aşina olan birçok kişi, nostaljik duygularla bir defalık izlemiş olabilir. 

    HBO Max, gücünü muhteşem arşivinden alıyor ve Looney Tunes dışında, klasikleşen filmler de göze çarpıyor. Şimdiden seri için yapılan sosyal medya paylaşımlarında klasikler yer almaya ve övgü dolu sözler sarf edilmeye başladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top