Hesabım
    Dizinin Yönetmeni, The Walking Dead'in Ertelenen Sezon Finali Hakkında Konuştu

    Greg Nicotero, sezon finalinin heyecan verici olacağını söyledi

    The Walking Dead yönetmeni Greg Nicotero, geciken sezon 10 finali hakkında yeni ayrıntılar açıkladı ve hayranların ağızlarının açık kalacağını belirtti. The Walking Dead sezonunun son bölümünün 12 Nisan'da yayınlanması gerekiyordu ama Koronavirüs pandemisi post prodüksiyon çalışmasını etkilediği için final bölümü yayınlanamadı. Hayranlar yeni bir yayınlanma tarihi bekliyor ama AMC'den henüz bir çaıklama gelmedi.

    Yıldız oyuncu Jeffrey Dean Morgan'a göre, zombi dizisinin 11. sezonunun ne zaman üretime başlayacağı belli değil. The Walking Dead 10. sezon son olarak 5 Nisan'da "The Tower" adlı bölümüyle yayınlandı. Bölümün kapanış anlarında Beta (Ryan Hurst) birkaç karakterin saklandığı terk edilmiş hastane kulesine doğru bir zombi sürüsü gördü. Kulenin içinde Negan (Morgan), Judith (Cailey Fleming) ve Peder Gabriel (Seth Gilliam) var. Yolda ise oldukça büyük bir çatışma var.

    FANDOM'a konuşan Nicotero, sezon finalinin bazı hikaye detaylarını açığa çıkardı. İlk olarak, bölümü "sezonun en sevdiğim bölümlerinden biri" olarak nitelendirdi. Showrunner Angela Kang'ı finaldeki çalışmaları için övdü ve bölümün kaldığı yerden devam edeceğine söz verdi. Bölümün neye odaklanacağına gelince Nicotero, "Ele alınan bir çok karakter hikayesi var. Bu bölümde küçük bilgi parçaları alacaksınız ve o bölümü bitirip, hızlıa sonraki bölüme başlamak istiyeceksiniz. Daryl, Negan, Beta ve Carol'la çok şey ele alıyoruz." dedi.

    Walking Dead hayranların final heyecanlarından biri Maggie (Lauren Cohan)'nin dönüşü olacak. 10. sezonun başlarında Michonne (Danai Gurira) diziden çıkmıştı, böylece Maggie'nin geri dönmesi hoş karşılandı. Nicotero, Maggie'nin yeniden ortaya çıkma koşulları hakkında çok fazla açıklama yapmadı ancak, "Bence Maggie'nin geri dönüşünün finalde olduğu ortaya çıktı ve 11. sezonda bunu çok iyi telafi edeceğiz. Bunun hakkında konuşamamak benim için biraz üzücü. Çünkü finalin son iki dakikası, insanların ağızlarını açık bırakacak." dedi.

    Nicotero'nun söylemediği şey, sezonun finalinin ne zaman yayınlanacağı. Bu konuda sektördek, hiç kimse, hiçbir şey için kesin konuşacak durumda değil. Tahminler, finalin önümüzdeki sonbaharda yayında olması yönünde. Her şey iyi giderse de yeni sezon belki kış aylarında, gecikmeli olarak yayına girebilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top