Hesabım
    The Big Bang Theory Oyuncusu "Mayim Bialik"ten İlginç İtiraf!

    Bialik, şimdiye kadar dizinin hiçbir bölümünü izlememiş!

    The Big Bang Theory'de, yaklaşık 10 yıl boyunca Amy Farrah Fowler'ı canlandıran Mayim Bialik, şovun hiçbir bölümünü gerçekten izlemediğini itiraf etti. 1990'ların başında Blossom'da unvan karakterini oynadığı için ünlü olan Bialik, 2010 yılında The Big Bang Theory'nin kadrosuna katıldı ve geçen yıl şovun finaline kadar aralıksız yer aldı.

    Gerçek hayatta, nörobilim alanında doktora yapan ve bir dizi kitap yazan Bialik, 3. sezonun son bölümünde Sheldon Cooper'ın romantik bir muadili olarak diziye katıldı. Sezonlar ilerledikçe, Bialik'in karakteri gösterinin ayrılmaz bir parçası haline geldi ve 4. sezonda ana oyuncu statüsü kazandı. 11. sezonda Cooper ve Fowler evlendi ve 12. sezonda birlikte Nobel Fizik Ödülü kazandılar. 13. sezon için bir anlaşma teklif edilmesine rağmen, Jim Parsons geri dönmeyeceğini söyledi ve gösteri yayın hayatını durdurdu.

    İngiltere'nin Metro gazetesine verdiği röportajda Bialik, on yıl boyunca şovda görünmesine rağmen, asla oturup tüm bir bölüm izlemek için uğraşmadığını itiraf etti. Nedenin oldukça basit olduğunu söyledi ve kendini televizyonda izlemeyi sevmediğini dile getirdi. Sadece canlı stüdyo izleyicilerine gösterilen bölümlerin parçacıklarını gördüğünü, ancak kendini izlemeyeceğini ekledi. Neler olduğunu bildiği için de şovu izlemesi gerektiğini hissetmediğini söyleyerek sözlerini bitirdi.

    Bialik'in kendini ekranda izlememe arzusu, birçok aktörle paylaştığı bir özellik. Bunların en ünlüsü de Hugh Laurie. İngiliz aktör, Amerikan aksanından nefret ederken, M.D. House'da kendini izlemeyi reddetti ve onunla iyi bir iş yapmadığına ikna oldu. Kendilerini izlemeyen diğer aktörler arasında Johnny DeppAndrew Garfield ve Julianne Moore yer alıyor. Jeff Bridges, çok komik olduğunu düşündüğü The Big Lebowski dışındaki filmlerinden hiçbirini televizyonda izlemeyeceğini söyledi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top