Hesabım
    Charisma Carpenter, 'Pandora'ya Geri Dönüyor!

    Carpenter, ikinci sezonda daha çok yer alacak

    Veronica Mars, Buffy the Vampire Slayer ve Angel dizilerinin yıldızı Charisma Carpenter'ın gizemli Pandora karakteri geçtiğimiz sezon sadece bir bölüm yer almıştı. Ardından sevilen karakterin devam edip etmeyeceği tartışılmaya başladı. Şimdi gelen haberlere göre, Carpenter ve karakteri daha kalıcı bir yer edinmek için diziye geri dönüyor.

    Carpenter, diziye geçtiğimiz yılın ekim ayında, Jax'in annesi olarak tanıdığı gizemli bir kadın karakter olarak tek bölüm (final) konuk olmuştu. Bu nedenle karakter, Jax’in kökenleriyle ilgili sorularının tüm yanıtlarına sahip olabilir. Elbette, en tehlikeli düşmanı olduğunu da kanıtlayabilir. Carpenter'ın gücü ve karakterin getirdiği merak duygusu onun yeni sezona dahil olmasını sağladı. Bulgaristan'da çekilecek olan ikinci sezon için Carpenter da listeye eklenmiş oldu. 

    2199 yılında geçen Pandora, her şeyi kaybeden ama Uzay Eğitim Akademisi'nde yeni bir hayat bulan, becerikli genç bir kadın olan Jax (Priscilla Quintana)'i takip ediyor. Bilimkurgu ve aksiyon türlerini harmanlayan Pandora, hem uzaylı hem de insani tehditleri hikayesinde barındırıyor. Jax, kendi kimliğinin doğası hakkındaki sırlar ortaya çıkmaya başladıkça, gerçeği ve insanlığın kurtarıcısı mı yoksa yıkımının aracısı mı olduğunu anlamaya çalışıyor.

    Carpenter’ın daha önceki TV projeleri arasında Buffy the Vampire Slayer, 9-1-1, Buffy spin-offu olan Angel, The Lying Game, Greek, Veronica MarsLucifer ve Chicago P.D. bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top