Hesabım
    ‘LA’s Finest’ın İkinci Sezonu 2021'e Ertelendi

    Yaz sezonunda yayınlanması planlanan dizi 2021'e ertelendi

    L.A.’s Finest”ın ikinci sezonu planlandığı gibi bugün başlamıyor. “Bad Boys” spin-offu, ikinci sezonunun ilk birkaç bölümünü 8 Haziran'da Spectrum'da başlatacak ama sezon belirtilmemiş başka bir tarihe, muhtemelen 2021'e ertelendi.  Dizide, Miami'den Los Angeles'a taşınan Nancy McKenna (Jessica Alba) adındaki karmaşık bir geçmişe sahip polis dedektifi ve Syd Burnett (Gabrielle Union) adlı polisin ilginç ortaklığı anlatılıyor. 

    2003 yılında Sony tarafından üretilen ve gişe rekorları kıran “Bad Boys II”de yer alan karakter üzerinden gelişen spin-off projesinin gecikme haberleri, Fox'un bu sonbaharda yayınlanmaya başlamayı planladığı şovun yayın haklarını elde ettikten sonra gelmiş oldu. Fox, bu sonbaharda ilk sezon bölümlerini yayınlayacak ve ikinci sezonun gecikmesi bu durumu etkilemeyecek.

    Fox, polislere karşı eğlenceli ve sempati uyandıran dizi hakkındaki ertelemeyi, şu an devam eden ırkçılık karşıtı protestolar ve polislere olan bakış neticesinde almış olabilir. Elbette Koronavirüs pandemisinin etkileriyle birleşince daha büyük bir çıkmaz yaşamış olabilirler. Fox'un hakları satın alması, 2018-2019 sezonunda NBC'de başlayan “L.A.’s Finest” için televizyon yayınına bir geri dönüşü işaret ediyor. Dizi, Sony Pictures TV ve Charter Communications'la birlikte Jerry Bruckheimer Television ve 2.0 Entertainment tarafından üretildi. 

    13'er sezondan oluşan sezonlar yakında Fox ekranlarında en baştan başlayacak. Yeni yılın başlarında ikinci sezonun başlayacağını düşünürsek, izleyiciler büyük ihtimalle iki sezonu peş peşe izleme şansı yakalayacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top