Hesabım
    ‘The Flash’ Oyuncusu Hartley Sawyer, Irkçılık ve Mizojini İçeren Tweetleri Nedeniyle Diziden Kovuldu

    CW'den resmi açıklama geldi..

    Cover Video Youtube

    Hartley Sawyer, sonradan ortaya çıkarılan ve gündem oluşturulan, yıllar önce, diziye katılmadan yayınladığı ırkçı ve kadın düşmanı tweetler serisi üzerine CW'nin “The Flash” adlı yapımından kovuldu. Haberler, CW ve şovun yapımcıları Warner Bros.Televizyon ve Berlanti Productions tarafından da resmi olarak doğrulandı.

    “Hartley Sawyer“, bu durum üzerine The Flash'ın 7. sezonunda yer almayacak. Yapılan açıklamada; “Bay Sawyer'ın sosyal medyadaki yayınlarına ilişkin olarak, herhangi bir ırk, etnik köken, ulusal köken, cinsiyet veya cinsel yönelimi hedefleyen aşağılayıcı sözleri tolere etmediğimizi bildirmek isteriz. Bu tür sözler, iş gücümüz için güvenli, kapsayıcı ve üretken bir ortamı teşvik etmek için çabalayan ve gelişen değerlerimize ve politikalarımıza karşı gelmektedir.” dendi. Hartley, geçtiğimiz hafta Instagram üzerinden bir özür yayınladı ve “O zamanlarki cehaletim için inanılmaz derecede üzgünüm. Utanç ve hayal kırıklığına uğradım.” dedi. Söz konusu tweetler 2012 ve 2014 yıllarına dayanıyor. 

    Sawyer, 4. sezonda Elongated Man olarak bilinen Ralph Dibney karakteriyle “The Flash”a katıldı ve son iki sezon boyunca ana kadorda yer aldı. Sezon 6, bir aydan daha uzun bir süre önce yayınlandı. Şovun yapımcı Eric Wallace, atılan twetleri “ülkemizde var olan daha büyük bir sorunun göstergesi” olarak niteledi ve Sawyer’ın işten çıkarılmasıyla ilgili kendi ifadesini yayınladı.

    İşten çıkarılma haberleri, yaklaşmakta olan Chris Meloni merkezli “Law & Order” spin-offunda bir yazar ve yapımcının sosyal medyadaki saldırgan paylaşımlarından dolayı kovulmasından bir hafta sonra gelmiş oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top