Hesabım
    The Witcher'ın İkinci Sezon Çekimleri Ağustos Ayında Başlayabilir!

    İkinci sezon için set tarihi yaz sonu olarak belirlendi

    Oldukça eski bir zaman değil, sadece üç ay gibi bir hikaye. Koronavirus, film ve TV yapımlarını tarihte eşi benzeri görülmemiş şekilde durdurdu. Proje ne kadar büyük ya da küçük profilli olursa olsun, bir pandeminin ortasında çekim yapmanın savunulamaz olduğu kanıtlandı. Ancak stüdyoların yakın gelecekte yeniden başlamaya hazırlandığına dair işaretler var ve yeni bir habere göre Netflix, The Witcher'ın ikinci sezon çekimlerine ağustos ayında devam etmek istiyor.

    Haberin kaynağı, tek derdi The Witcher olan ve bu konuda uzmanlaşmış durumdaki web sitesi Redanian Intelligence. Bununla birlikte, stüdyolar koşulların filme çekmeye ne zaman uygun olacağı konusunda bir karar vermiş durumda değil ve pandemi etkileri bunu bir süre daha izin vermeyebilir. Bu sebeple de bu haberin belirsizlik ihtimali az da olsa var. Netflix, gerçekten bunu istiyor ve yakın zamanda da duyurabilir ama başarma ihtimalleri biraz düşük görünüyor. 

    Witcher'ın ilk sezonu eleştirmenlerden oldukça karışık tepkiler aldı ama seyirciler, Game of Thrones'un sona ermesiyle boş kalan fantastik dizi açığını kapattıkları için mutlular. İkinci sezonun 2021 yılı içinde herhangi bir ayda yayınlanması bekleniyor, ancak çekim gecikmesinin bu programa bir etkisinin olup olmayacağı bilinmiyor.

    The Witcher ilk sezonu 2019 yılında, 8 bölüm halinde yayınlandı. Lauren Schmidt'in ortaya çıkardığı dizide, Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Mecia Simson ve Eamon Farren gibi isimler başlıca rolleri paylaştı. Dizide, asırlarca beraber yaşayan ırklar arasında çıkan savaş anlatılıyor ve Geralt of Rivia adındaki suikastçi karakter ön planda yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top