Hesabım
    David Lynch, 2002 Yılında Çektiği 'Rabbits'in İlk Bölümünü Online Olarak Yayınladı!

    'Rabbits' artık Youtube üzerinden izlenebiliyor..

    Karanlık ve kışkırtıcı filmlere imza atan ve zihinlerimizi her zaman zorlayan usta yönetmen David Lynch, geçtiğimiz günlerde Youtube üzerinden 'Fire (Pozar)' adlı kısa filmini paylaşmıştı. Bu kez, 2002 yılında çektiği 'Rabbits' adlı dizinin ilk bölümünü paylaştı. Anlaşılan, karantina sürecini evinde geçiren yönetmen bir süre daha bu paylaşımlara devam edecek. 

    David Lynch, korkutucu bir “sitcom” olarak da nitelendirilebilecek Rabbits'in 15 dakikalık ilk bölümünü YouTube üzerinden yayınladı. Eski tarihli web dizisi, sürekli olarak yağmur yağan bir şehirde yaşayan ve korkutucu bir gizemle dolu insansı tavşan ailesinin hikayesine odaklanıyor. Sinir bozucu ve rahatsız edici bir dizi olan Rabbits, neredeyse tamamen EraserheadMulholland Drive ve Twin Peaks'ın arkasındaki yaratıcı ve rahatsız edici zihnin bir ürünü. Dizi, o kadar rahatsız edici ki, psikologlar tarafından araştırma konularında varoluşsal bir korku hissi yaratmak için kullanılıyor. Rabbits, 2000'lerin başında bilinmeyen bir nedenden dolayı çevrimdışı oldu ve yalnızca DVD'de mevcuttu. Şimdi ise Lynch’in YouTube kanalı için ilk bölüm yeniden düzenlendi ve tekrar online gösterime açıldı.

    Bu 15 dakikalık bölüm “Rabbits 1” olarak adlandırıldığından ve orijinal sürüm yaklaşık 45 dakika uzunluğunda olduğundan yakında iki bölümün daha gelmesi sürpriz olmayacaktır ama söz konusu David Lynch olunca bundan da açıkçası çok emin değiliz. Lynch, salgın sırasında YouTube'a günlük hava durumu raporu ve “What is David Working on Today” başlıklı bir dizi video yayınladı. Bakalım Rabbits sonrası, yeni süprizlerle karşılacak mıyız?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top