Hesabım
    Dakota Johnson, Amazon Komedisi ‘Rodeo Queens’in Kadrosunda!

    Projenin arkasında I Am Not Okay with This ekibi yer alıyor..

    Dakota Johnson, I Am Not Okay with This'in ekibinden gelen yeni bir Amazon komedi dizisi olan Rodeo Queens'te rol alacak. Mockumentary tarzında çekilecek olan yapımda, bir rodeo kraliçesi, bir yıllık bir süre için yerel bir rodeo organizasyonun “yüzü” olarak hizmet edecek ve çoğu zaman üzerinde başlık bulunan bir kovboy şapkası, taç ve kanat takması gerekecek. Gösteri, rodeo kraliçesi ve etrafında yaşananlara odaklanacak.

    Johnson’ın kement becerilerini görmek ve Teksas atmosferini yaşamak, aynı zamanda mockumentary tarzıyla bunu izlemek bir hayli ilginç olacak. Böyle bir tarza karar verilmesinde Tiger King'in başarısının da payı olduğunu söylemek sanırız yanlış olmaz. Christy Hall diziyi yarattı ve showrunner olarak görev alacak. Portlandia'nın ortak yaratıcısı Carrie Brownstein ise diziyi yönetecek. Johnson, Ro Donnelly ve Elisa Ellis ile birlikte TeaTime Pictures başlığı altında dizinin yapımcılığını üstlenecek ve gösteri Boat Rocket’in Platform One Media şirketinden gelecek. Amazon, proje için başka talipleri geride bıraktı ve iyi bir anlaşmayla kendi planlarına ekledi.

    Johnson, Amazon'un yeniden çevrim projesi Suspiria'da rol aldı ve geçen yılın başarılı bağımsız filmi Peanut Butter Falcon'da yer aldı. Fifty Shades of Grey yıldızı şu anda Tracee Ellis Ross'un yanında yer alacağı The High Note ve Jason Segel Casey Affleck ikilisiyle birlikte rol alacağı The Friend filmleri için çalışıyor. Hollywood prodüksiyonlara devam ettiğinde Johnson, Olivia Wilde'ın yöneteceği ve Shia LaBeouf'la tekrar bir araya geleceği Don't Worry, Darling filmi üzerinde de çalışmaya başlayacak.

    Hall, şu anda Stephen King’in The Girl Who Loved Tom Gordon adlı romanını uyarlarlamak için çalışıyor. Brownstein ise MGM’nin Fairy Godmother filmiyle ilk yönetmenlik denemesini yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top