Hesabım
    Ben Whishaw, BBC - AMC Ortaklığındaki ‘This Is Going to Hurt’ Dizisinde Rol alacak

    Lucy Forbes, dizinin yönetmenliğini yapacak

    Ben Whishaw, aynı adı taşıyan ve Adam Kay'in anılarına dayanan “This Is Incit to Going”in başrolünde yer alacak. Yaklaşmakta olan proje, BBC Two-AMC ortak yapımı olacak. Ayrıca, Lucy Forbes seriye baş yönetmen ve yapımcı olarak liderlik edecek. Whishaw, hastane hiyerarşisine bağlı çalışan, kurgusal bir Adam Kay olarak karşımıza çıkacak.

    Dizi, işyerindeki stresli durumlardan dolayı çok bunalan ve giderek normal yaşantısında da sorunlar yaşamaya başlayan bir adamın etrafında dönecek. 97 saatlik haftalık mesailer, yaşam - ölüm kararları ve bütün bu stresin karşılığını alamadığını düşünecek ve psikolojik sorunlar daha da artacak. Whishaw, Hugh Grant'le birlikte oynadığı “A Very English Scandal” dizisindeki rolünden dolayı Altın Küre ve Emmy kazandı. Ayrıca, prömiyeri COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen “Fargo”nun dördüncü sezonunda görünmeye hazırlanıyor. Film tarafında ise, iki “Paddington” filmindeki unvan karakterine ve Daniel Craig'li, 25. James Bond filminde yine Q rolüyle karşımıza çıkacak.

    Kay, kitabını ekrana uyarlıyor ve baş yapımcı olarak görev yapacak. Gösteri, BBC Drama'nın denetleyicisi Piers Wenger tarafından hazırlandı. Naomi de Pear, SISTER adına Jane Featherstone, Terrible Productions adına James Farrell, BBC Two adına Mona Qureshi ve AMC adına Kristin Jones ve Dan McDermott'la birlikte yapımcılık yapacak. Holly Pullinger, diziyi Forbes'la birlikte üretecek, Forbes ilk dört bölümü yönetecek.

    Uluslararası dağıtım BBC Studios tarafından gerçekleştirilecek. Whishaw projeyle ilgili yaptığı açıklamada; “Adam Kay’in sağlık sektöründe çalışırken yaşadığı deneyimlerine dayanarak yazdığı müthiş kitabının heyecan verici uyarlamasına katılmaktan gurur duyuyorum. Bu, en stresli koşullar altında çalışan büyük kurum ve büyük kahramanlar ordusuna dürüst, komik, yürek parçalayan bir bakış. Yaşadığımız kriz, büyük çalışmalarına daha fazla ışık tutuyor ve sağlık işçilerini destekleme gereğinin altını çiziyor. Bu hikayeyi yönetmen Lucy Forbes ve SISTER'deki büyük ekiple üretmek ve Adam’ın sözlerini hayata geçirmek için sabırsızlıkla bekliyorum. Bunun bir parçası olduğum için gerçekten minnettarım.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top