Hesabım
    ABC, ‘For Life’a Devam Kararı Verirken, ‘Baker and the Beauty’i İptal Etti

    ABC, iki yeni dizi hakkında kararını verdi.

    For Life”, ABC tarafından ikinci sezon için yenilendi. “The Baker and the Beauty” ise ilk sezondan sonra iptal edildi.  Mahkeme draması olan ve ırksal adaletsizliği de işleyen For Life, yeni sezonda yepyeni bir dava ve dramayla izleyici karşısına çıkacak.

    Başrolde yer alan ve Aaron Wallace rolünü üstlenen Nicholas Pinnock'a ek olarak, dizide Safiya Masry rolünde Indira Varma, Marie Wallace rolünde Joy Bryant, Anya Harrison olarak Mary Stuart Masterson, DA Maskins olarak Boris McGiver, Jamal Bishop olarak Dorian Missick, Jasmine Wallace olarak Tyla Harris ve Henry Roswell olarak Timothy Busfield yer alıyor. Steinberg diziyi yarattı ve yapımcı olarak görev yapıyor. Curtis “50 Cent” Jackson ayrıca Doug Robinson Productions ve Alison Greenspan'le birlikte G-Unit Film & Television adına prodüskiyon yapıyor.  Dizi, Sony Pictures Television ve ABC Studios arasındaki ortak bir yapım olarak üretildi.

    ABD, George Floyd'un Minneapolis'te öldürülmesinden sonra son haftalarda büyük protestolar gördü. Floyd, polis Derek Chauvin'in müdahalesinden sonra öldü. Tutuklama girişimi sırasında dizini neredeyse dokuz dakika Floyd’un boynuna yerleştirmişti. Floyd’un ölümü polis şiddeti ve aslında Amerika’nın bütün ceza adaleti sistemini ortadan kaldırma çağrılarını yeniledi. Dizi, tam bu anlamda daha büyük önem kazandı ve söylemlerinin ikinci sezonda da var olması önemli bir karardı. 

    The Baker and the Beauty, aile fırınında çalışan ve sevgi dolu bir kişiliğe sahip olan Daniel Garcia'yı (Victor Rasuk) izledi. Vahşi bir Miami gecesinde Noa Hamilton (Nathalie Kelley)'la tanışır ve romantik olaylar birbirini izler. Bir İsrail dizisinden uyarlanan yapım, Universal Television ve ABC Studios tarafından Keshet Studios ile birlikte üretildi. Victor Rasuk ve Nathalie Kelley dizinin başrolünde yer aldılar ve dizi, ilk sezon sonunda iptal edildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top