Hesabım
    NBC, ‘Manifest’in Üçüncü Sezonuna Onay Verdi!

    ‘Sunnyside’, ‘Bluff City Law' ve ‘Indebted’ iptal edildi..

    NBC, “Manifest”in üçüncü bir sezon daha yayınlanmasına karar verdi ve onay verdiğini duyurdu. Kanal, üçüncü sezon için dramayı yeniledi ama birkaç dizi için aynı haber gelmedi. “Sunnyside”, “Bluff City Law” ve “Indebted” üçlüsü yayın hayatlarına veda etti ve kanal tarafından iptal edildi. Bu diziler, TV'de tek sezonluk yer alabilen diziler arasına katılmış oldu.

    Dünyayı bulmak için çalkantılı bir uçuş yapan 828 numaralı uçuşun mürettebatı ve yolcuları üzerinden ilerleyen “Manifest”, aradan geçen beş buçuk yıl sonra kendilerinden ümidi kesen arkadaşları, aileleri ve meslektaşlarının yaşadıklarını da irdeliyor. Şimdi, imkansızla karşı karşıya kalan yolcuların, yaşamda ikinci bir şans hayalleri, onları çevreleyen, hem somut hem de açıklanamayan tehlikelerle karşılaştıkça azalıyor. Flight 828 yolcuları umut, sevgi ve kadere dayanan bir dünyaya beklenmedik bir yolculuğa çıkmak zorundalar. Şovun kadrosu Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack MessinaParveen Kaur ve Matt Long'dan oluşuyor. Üçüncü sezon boyunca, “Manifest”, yedi günlük gecikmeli görüntüleme raporlarında 7,7 milyon izleyiciye ulaştı.

    “Bluff City Law” ve “Sunnyside” haberleri, her iki dizinin de tam sezon siparişi almadığı göz önüne alındığında sürpriz değil. Bluff City Law, çalkantılı ilişkileri yoluna sokmaya çalışan, Memphis hukuk firması çalışanına odaklandı. Yıllarca zar zor iletişim kurduktan sonra hayırsever annesini kaybeden Sydney, yeniden aile ortamına geri döner. Kaybının ardından, sevdiği kızıyla yeniden bağlantı kurmak için mücadele etmelidir. NBC’nin sadece birkaç bölümden sonra programdan çekilme kararı, Kal Penn'i rezil olmuş bir New York Belediye Meclisi üyesi olarak izlediğimiz “Sunnyside” için zaten plandaydı. Indebted ise nisan ayının ortalarında kısa vadede sona erdi. Çok kameralı komedi, yıllarca çocuk bezi ve uykusuz gecelerden sonra hayatlarını geri almaya hazır olan genç anne Dave ve Rebecca'ya odaklandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top