Hesabım
    Netflix'in Yeni Dizisi "Cursed"den Fragman!

    Nimue ve Merlin'in hikayesini anlatan Cursed'den fragman paylaşıldı.

    Netflix'in iddialı yeni fantastik dizisi Cursed'den fragman paylaşıldı. Tom Wheeler ve Frank Miller'ın ortak olarak hayata geçirdiği Cursed, klasik kılıç efsanesini bir cadı olan Nimue'nin gözünden anlatıyor. Ayrıca dizide Merlin gibi bilinen karakterler farklı özelliklere sahip olarak bulunmaya devam ediyor.

    Tom Wheeler'ın yazarlığını yaptığı, Frank Miller'ın ise illustrasyonlarını üstlendiği Cursed grafik romanı diziye dönüştürüldü. Netflix'te Temmuz ayı içerisinde gösterime girecek olan Cursed genç yetişkin temasını arkasına alıyor. Fragmanda da büyülü fantastik dünyaya geri dönüyoruz gibi görünüyor. Cursed dizisi, Merlin ve Arthur hikayesinin diğer uyarlamalarına göre daha şiddet içerikli bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu kez Arthur yerine "Lady of The Lake" olarak bilinen Nimue'nin hikayesi önplana çıkıyor. Cursed'ün konusu ise şöyle: Genç Nimue’nin kaderinde güçlü Lady of the Lake’e dönüşmek vardır. Genç bir kız olan Nimue, annesinin ölümünün ardından Merlin’i aramaya koyulur. Antik bir kılıcı teslim etmek üzere çıktığı bu yolculukta beklenmedik yol arkadaşı Arthur ile iş birliği yapar. Genç Nimue, Arthur’un da yardımlarıyla zalimliğe karşı cesaretin sembolüne dönüşecektir.

    Tom Wheeler ve Frank Miller'ın yazarı olduğu Cursed'ün oyuncu kadrosunda 13 Reasons Why ve Knives Out'un yıldızı parlayan oyuncusu Katherine Langford; dizinin güçlü kadın karakterlerinden birine hayat veren Shalom Brune Franklin; Merlin'i canlandıran Vikings yıldızı Gustaf Skarsgard; Devon Terrell, Daniel SharmanEmily Coates ve Peter Mullan gibi isimler bulunuyor.

    10 bölümlük ilk sezonuyla Cursed, 17 Temmuz tarihinde Netflix'teki yerini alacak. Ayrıca dizinin oyuncularından Katherine Langford, Devon Terrell, Gustaf Skarsgard, Shalom Brune Franklin ve Daniel Sharman ile olan röportajımız da aynı anda Beyazperde.com'da olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top