Hesabım
    Salma Hayek ve Yapım Şirketi Ventanarosa , HBO Max'le Anlaşma İmzaladı

    Salma Hayek ve ekibi, iki yıl boyunca HBO için içerik üretecek

    Salma Hayek ve yapım şirketi Ventanarosa, HBO Max'le iki yıllık ilk bakış anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Hayek, potansiyel gelişme için önce HBO Max'e projeler getirecek. Ventanarosa Başkanı Jose Tamez yapım ortağı olarak görev yapacak. Siobhan Flynn, şirketin üretim ve geliştirme başkanı olarak projelerde yer alacak.

    Hayek, “HBO Max ve Warner Media'ya katılmaktan heyecan duyuyoruz. Tutkulu, yetenekli ve açık fikirli yöneticiler ekibi, çeşitliliği ve kapsayıcılığı araştıran ve kutlayan yüksek kaliteli global televizyon yapma misyonumuza büyük bir destek olacak.” dedi. Hayek, Ventanarosa'nın kurucusu ve CEO'su olarak görev yapıyor. “Frida” filmindeki performansıyla 2003 yılında en iyi kadın oyuncu kategorisinde Oscar adayı gösterilen oyuncu, “Beatriz at Dinner”, “As Luck Would Have It” ve “Desperado” filmlerindeki rolleriyle de tanınıyor. Aynı zamanda ABC dizisi “Ugly Betty” için konuk oyuncu ve baş yapımcı olarak Emmy'ye aday gösterildi. Daha sonra Marvel filmi “The Eternals” da yer alacak

    HBO Max Orijinal Dramalar Başkan Yardımcısı Joey Chavez; “Ventanarosa'nın canlı ve zengin hikayeleri hayata geçirme geçmişi var ve tüm harika fikirleri duymaya can atıyoruz." dedi. HBO Max Orijinal İçerik Başkanı Sarah Aubrey ise, “Olağanüstü yetenekli Salma Hayek ve Ventanarosa'yı HBO Max ailesine davet etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. Ventanarosa'nın başkanı Tamez ve Hayek son 20 yıldır, “Frida”, “The Prophet” ve “Beatriz at Dinner” gibi filmlerde birlikte çalıştılar. Ayrıca; “Ugly Betty”nin yanı sıra “In the Time of Butterflies” adlı televizyon filmi de yaptılar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top